14 dage rundt i overraskende Oregon

Oregon hitter i 2019. Oplev en af USA´s bedst bevarede hemmeligheder fra kr. 6.895,- per person inklusiv flyrejse og 2 ugers billeje (afrejse i maj, tidlig juni, midt- og slut august og hele september). Ekstra uge fra kr. 895,-

Godt pakket ind af staterne Washington og Californien i det vestlige USA ligger smukke Oregon. Flotte nationalparker, vild Stillehavskyst, hyggelige småbyer og en imødekommende befolkning. Portland er en af USA´s mindste hovedstæder. Den er i størrelse og areal til at overskue, og området omkring den er grønt og særdeles frodigt. Floden Columbia River løber lige igennem byen og straks udenfor, finder man USA´s næststørste vandfald, Multnomah Falls.

Imponerende og overraskende er ganske godt beskrivende for det, vores kunder siger om Oregon, når de kommer vel hjem igen. Det samme mener vi hos Pacific Tours, og derfor fortsætter vi vores store fokus på denne charmerende og alternative oplevelse af det vestlige USA.

Hvad enten du vil opleve Oregon i bil eller motorhome, så hjælper vi dig gerne frem til lige netop den oplevelse, der passer dig bedst. Og vil du kombinere rejsen med Californien eller staten Washington, så er du meget velkommen til dette. Icelandair flyver i øvrigt både til Seattle og San Francisco, så muligheden for dette er både nem og nærliggende.

Oplev smukke Oregon og imponerende Multnomah Falls lige udenfor Portland