Aktiv ferie

Cykelferier

Oplev din ferie fra cyklen.

Se rejser

Madrejser

Smag på din destination.

Se rejser

Aktive ferier

Vores ”Aktiv Ferie” koncept kan måske virke konceptforvirrende. Vores udgangspunkt med Pacific Tours har fra første dag handlet om individuelle skræddersyede rejser til Australien, New Zealand, USA og Canada. Derfor også navnet Pacific Tours. Og nu laver vi så også grupperejser i Europa. Det kan godt virke konceptforvirrende, og det har sine gode årsager.

Vores Madrejser til Italien bygger på en ide, der blev skabt i 2014 sammen med kok og Italienskender, Jan Jensen. Disse Gastronomirejser går til området omkring den lille og hyggelige by Magliano Sabina 70 km. nord for Rom, hvor rammerne er et dejligt Agriturismo paradis – eller en stor flot, hyggelig og velindrettet villa beliggende i den smukkeste olivenlundsdal. Fra disse rammer laver vi udflugter rundt i området, hvor vi smager på noget af det bedste, Italien har at byde på. God mad og 2 indlagte udflugter til Rom og Assisi, livsnydelse og afslappende. Sådan opfatter vi selv turen, hvor Jan Jensen selv deltager som både inspirator, mad- og vinkender og morgenfrisk morgenbuffet kreatør.

Cykelrejserne går til Spanien. Til Pedro Bernardo i det centrale Spanien og til Mallorca. Rejsen til Pedro Bernardo er skabt i samarbejde med idrætslektor Thomas Mørch, og rejsen til Mallorca med cykelcoach Knud Hyltoft. Thomas og Knud har begge en stor kærlighed til det aktive liv, hvor motion og velvære har en stor rolle. Turene til Pedro Bernardo er rettet mod ønsket om at holde en aktiv ferie i omgivelser, der indbyder til cykling, vandring og afslapning i skønne omgivelser i den lille by Pedro Bernardo, og turene til Mallorca er til motionscyklisten, der kan lide at træde i pedalerne i godt selskab med andre ligestillede motionscyklister.