Temature i Europa

Cykelferier

Nyd din ferie fra cyklen.

Se rejser

Madrejser

God smag – god ferie

Se rejser

Aktiv ferie

Vores aktive ”Temaferie” kan måske virke konceptforvirrende. Nej, forkert formuleret. Det er konceptforvirrende. Vores udgangspunkt med Pacific Tours har fra første dag handlet om individuelle skræddersyede rejser til Australien, New Zealand, USA og Canada. Derfor også navnet Pacific Tours. Og nu laver vi så også grupperejser i Europa. Det kan godt forvirre, men det har sine gode årsager.

Vores Madrejser til Italien bygger på en ide, der blev skabt i 2014 sammen med kok og Italienskender, Jan Jensen. Disse Gastronomirejser går til Lazio, eller nærmere bestemt området omkring den hyggelige lille by Magliano Sabina 70 km. nord for Rom, hvor rammerne er et dejligt Agriturismo paradis – eller en stor, flot, hyggelig og velindrettet villa med 8 dobbeltværelser (alle med privat bad og toilet) beliggende i den smukkeste olivenlundsdal. Herfra laver vi udflugter rundt i området, hvor vi smager på noget af det bedste, Italien har at byde på. God mad, indlagte udflugter til henholdsvis Rom og Assisi, livsnydelse og afslapning. Sådan opfatter vi selv turen, hvor Jan Jensen selv deltager som både inspirator, mad- og vinkender og morgenfrisk morgenbuffet kreatør.

Cykelrejserne går til Spanien og Pedro Bernardo 120 km. vest for Madrid. Skabt i samarbejde med idrætslektor Thomas Mørch, der har en stor kærlighed til både Pedro Bernardo og til det aktive liv med motion og velvære i centrum. Rejserne hertil er lavet med det formål at kunne tilbyde en rejse, der henvender sig til os helt almindelige motionister og naturelskere, der kan lide at cykle, vandre og slappe af i skønne omgivelser. Thomas kom hertil første gang i 2013 og faldt for området med det samme. Her er mange alsidige vandreruter, gode små veje med meget lidt trafik og Hostal el Cerro med swimmingpool og spa i Pedro Bernardo er et rigtig godt udgangspunkt at opleve fra.