Rejser til Australien

Road Trips

Kør Selv ferie på egen hånd i Australien.

Se ture

Motorhomes

Kør Selv ferie på egen hånd i Australien.

Se motorhomes

Rundrejser

Med rejseleder rundt i Australien

Se rundrejser

Velkommen til Australien

Rejser til Australien, vidunderlige Australien. Råt og uspoleret, gæstfrit og imødekommende. Et land så mægtigt og alligevel så ligetil. Rejser til Australien er rejsen til de store vidders land, og har man tid til det, er det netop disse afstande, der gør Australien så fantastisk. For mellem de mange charmerende byer ligger den uendelige natur og lokker med sit særprægede dyreliv. Og midt i det hele ligger Uluru – Ayers Rock – i det røde sand som symbolet på hele Australien: naturen, afstandene og historien.

Landets størrelse har selvfølgelig betydning for, hvordan rejsen rundt dernede planlægges. Hvor skal man starte, hvor skal man slutte, og hvordan kommer man rundt. Skal oplevelsen være med autocamper i Australien, i en bil med bookede hoteller undervejs, og skal der lægges indenrigsflyvninger ind undervejs? Så skal i overveje en kør selv ferie i Australien.

Årstiderne bestemmer vejret på rejser til Australien

Darwin i nord, Adelaide i syd, Sydney i øst eller Perth i vest? Og så er der alt det med årstiderne. Hvornår falder den tropiske regn i nord, hvornår er det sommer i syd, og skinner solen virkelig året rundt i Brisbane? Hvad enten du har tre eller otte uger til din rådighed på rejser til Australien, så er det den gode planlægning, der sikrer dig den optimale oplevelse. Og den mestrer vi. Sammenlagt har vi rejst Australien tynd på alle årstider. Kig med her, se på vores Australien, og giv os muligheden for at forme dit Australien. Der venter dig uforglemmelige oplevelser og en rejse for livet.

Du kan også læse mere om:

Roadtrips rundt i Australien. For jer, der rejser til Australien på egen hånd med bil og hoteller undervejs. Oplev dem i deres helhed eller brug dem som inspiration.

Kort over vidunderlige Australien

Kort over Australien