Californien til god lav pris

Rejser til Californien

 

Drømmer du om Californien, så se med her: 

Den smukke og ikoniske Highway 1 mellem San Francisco og Los Angeles lukkede på enkelte strækninger sidste år på grund af et mudderskred. NU åbner den endelig igen, og det sker på en endnu ikke fastsat dato her i juli måned. Det vil sige, at man igen kan opleve strækningen med fuld Stillehavsudsigt hele vejen ned.

Det er der mange, der er glade for. Især dem, der bor på og lever af kyststrækningen, og derfor har vi i samarbejde med Air Canada besluttet at sætte et helt særligt fokus på Californienrejser til efteråret (oktober-december) med disse tre pakker:

Flyrejse & 1 uges billeje fra kr. 3.995,- 

Flyv evt. ud til San Francisco og hjem fra Los Angeles og oplev kyststrækningen på egen hånd. Billejen er inklusiv fri km., nødvendige forsikringer og envejsleje mellem de to byer. Det er en mindre bil med god plads til to personer. Selvfølgelig med automatgear, som alle udlejningsbiler efterhånden har det i USA. Kunne du tænke dig at tage turen ned langs kysten i en åben Ford Mustang, så skal du lægge kr. 1.295 til prisen.

Flyrejse og 1 uges FERIE i MOTORHOME fra kr. 6.895,-

San Francisco til Los Angeles inkl. første nat på hotel og et C19 motorhome inkl. alle forsikringer, person- og vognudstyr (sengelinned, håndklæder, køkkenudstyr og campingstole), 1.000 inkluderede miles og envejsleje. LÆS MERE OM MOTORHOMET HER

Flyrejse og 1 uges ROAD TRIP fra kr. 8.695,-

Kør fra San Francisco til Los Angeles inkl. overnatning i San Francisco, Monterey, Santa Barbara og Los Angeles – med morgenmad hver morgen. LÆS MERE OM TUREN HER

Rejs i oktober, november eller i begyndelsen af december (udvalgte afgange – FÅ LEDIGE AFGANGE I OKTOBER) fra København via Toronto. En smidig vej til det vestlige USA, hvor paskontrollen til USA ordnes allerede under transitten i Canada.

Air Canada inkluderer fuld service ombord (mad, drikke – oversøisk t/r til Toronto – og underholdningssystem med stort udvalg af film hele vejen) og gratis indskrevet bagage (23 kilo plus håndbagage).

Priserne gælder, når minimum 2 personer rejser sammen. 

Rejs med Pacific Tours og Air Canada til USA