Gratis rejseforedrag: Las Vegas, fra ørkenby til storby

Onsdag d. 13. marts inviterer Pacific Tours til rejseforedrag om Las Vegas. Skal du til Las Vegas, eller vil du bare gerne vide mere om denne forunderlige by?

Til rejseforedraget vil du høre mere om byens tilblivelse, Fremont Street, den berømte gade The Strip, og om de mange forskellige hoteller, der i sig selv er attraktioner. Hør om mafiaens indflydelse på byen, og få mere af vide om nogle af de fantastiske oplevelser, der venter i casino-byen. Få mere af vide om Grand Canyon, Hoover Dam, om gambling og om de mange andre attraktioner i og omkring Las Vegas, som man ikke må gå glip af. Du vil også få lejlighed til at stille spørgsmål til en rigtig Las Vegas-kender.

Britta Smits driver siden OplevUSA.dk og har været i favoritbyen Las Vegas flere gange. Kom og hør mere om hvad Las Vegas kan tilbyde, når Britta deler ud af sine oplevelser og erfaringer fra den fantastiske by i Nevada.

Rejseforedraget er gratis og foregår onsdag den 13. marts 2019 kl. 17 hos Pacific Tours på Christiansborggade 2 i København. Der er begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske til Michael@pacifictours.dk.