Kør selv ferie i Australien

Kør selv ferie Australien

Ligesom med kør selv ferie USA og kør selv ferie New Zealand, er tiden i Australien måske bedst at opleve på landevejene med en kør selv ferie frem for en swimmingpool på et tilfældigt hotel. Landet byder på et særligt varieret landskab, som er meget anderledes fra det vi er vant til herhjemme. Ørken og regnskov er ikke ligefrem det vi finder hjemme i baghaven til daglig, så det er om at udnytte chancen mens den er der – og hvorfor ikke gøre det fuldt ud på en kør selv ferie Australien?

Mange kør selv ruter i Australien kan dække over store afstande. Så alt efter jeres planer og hvor meget tid I har til rådighed, så kan der sagtens forme sig en rute, der rammer lidt af det hele. På længere ruter kan det være en fordel at leje en populær autocamper i Australien, så I ikke skal tænke så meget over overnatningsmuligheder mens I er på farten.

Selvom landet er stort, så er der mange mulige ruter og mange mulige oplevelser der bare venter på jer. Så gør klar til at pakke bilen og kom afsted med kør selv ferie i Australien.

De store oplevelser venter på jeres kør selv ferie i Australien

I når måske ikke hele Australien rundt, men meget kan I stadig nå at se, når I vælger at køre selv. Derfor kan det være en god idé at indsnævre hvilket område eller hvilke stater I måske vil lægge vejen forbi hjemmefra. Under Road trips kan I se nogle af de ruter, der indeholder mange af de seværdigheder vi tænker kan give nogle gode og mindeværdige oplevelser på en kør selv ferie i Australien.

I kan også sammensætte jeres egen rute med udpluk af stops fra ruteprogrammerne vi har foreslået. Hvad der skal ske på jeres kør selv ferie Australien, er faktisk helt op til jer. Det gode ved denne type ferie er nemlig, at I selv bestemmer tempoets gang, hvor mange steder I vil hen og hvilke oplevelser der skal udforskes.

Vi hjælper dog stadig gerne med forslag, ruter og ting I kan lave på jeres kør selv ferie i Australien. Uanset hvilken by I starter i, så har vi udlejningssamarbejdspartnere i alle de store byer. Så I kan starte jeres rute hvor I har lyst. Og samtidig bestemme om det skal foregå i almindelig bil, firhjulstrækker eller motorhome. Vi kan være behjælpelig med det hele.

Hør nærmere om kør selv ferie Australien

Udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage med et tilbud ud fra jeres ønsker med hensyn til datoer og type af ferie. Pacific Tours er din garanti for en kør selv ferie i Australien med de bedste oplevelser.