Kør selv ferie i New Zealand

Kør selv ferie New Zealand

 

Ligesom kør selv ferie Australien og kør selv ferie USA, er New Zealand et oplagt land at køre rundt i. Landet består af malerisk natur og smukt anlagte landeveje, man kan opleve landet fra. Og køre på fra nord til syd eller fra syd til nord, alt efter hvilken rækkefølge, man vil opleve landet på, og i hvilken sæson, man laver sin kør selv ferie New Zealand på. På vejen kan man se de mange smukke områder, og man finder hurtigt ud af, at de to hovedøer byder på meget diversitet med vinmarker, badestrande, pingviner, gletsjere og vulkaner inden for korte afstande af hinanden. Der er med andre ord et væld af seværdigheder og naturområder, som man kan gå på opdagelse i.

En af de stærke fordele ved kør selv ferie New Zealand er, at man kan opleve tingene i lige netop den rækkefølge og i det tempo, man har lyst til. Man er ikke afhængig af udvalgte stop på en guidet tour, så der er masser af plads til spontanitet, som den frie fugl på træk. Og for at optimere jeres kør selv ferie endnu mere, så kan I køre rundt i en autocamper i New Zealand, og dermed komme endnu tættere på naturen. Det har også sine fordele i de egne, hvor befolkningstætheden er lav og udbuddet af overnatningssteder begrænset. Og så skal man i øvrigt huske, at man kører i venstre side i New Zealand.

Pacific Tours har et stort udvalg af samarbejdspartnere i New Zealand, og vi hjælper jer gerne med at skræddersy lige netop den type af rejse, der passer til jeres ønsker og behov, og vi hjælper også gerne med at lægge rute og komme med campingplads forslag, hvis det er et af de populære motorhomes, I har lyst til at opleve jeres kør selv ferie New Zealand i. Det samme gælder selvfølgelig, hvis I vil på et regulært road trip, hvor I kører rundt i jeres egen bil og bor på hoteller undervejs.

Du kan også læse mere om de forskellige selskaber, der udlejer motorhomes her. Ligesom du kan finde inspiration til dit road trip her. 

Kør selv ferie New Zealand – Hvor kan man køre selv?

Som sagt, så er der masser af fantastiske oplevelser,der bare venter. Landskabet er alsidigt, så der er nok at se imellem de større seværdigheder. Friheden ved at leje en bil eller et motorhome gør, at friheden er stor til selv at bestemme rækkefølgen af de mange oplevelser. Jeres største udfordring vil være at vælge fra og vælge til blandt alle de mange muligheder, en kør selv ferie i New Zealand byder på. Det er også godt at have plads i rejseplanen til spontanitet, således at planen kan tåle små ændringer og justeringer undervejs på ferien. Det er her, vi som kendere kommer med vores viden om netop den kør selv ferie i New Zealand, der passer jer bedst, således at I får mest muligt ud af jeres dyrebare ferietid.

Nordøen har generelt et lidt mildere klima, og mange naturelskere vælger de intense naturoplevelser, der findes i den centrale del af landet. Tongario National Park er for vandrere med hang til gode og lange vandreture. Ude ved Hawkes Bay og nede Martinborough ligger nogle af de hyggeligste vingårde, og smagen af Sauvignon Blanc og Pinot Noir bliver hurtigt en del af New Zealand opvelsen. Der er desuden mange vulkaner, varme kilder og badestrande man kan lægge sin vej forbi, hvis man tager turen rundt på Nordøen på kør selv ferien i New Zealand. Det kan vi kun varmt anbefale.

Sydøen byder på de smukkeste naturscenarier, man kan tænke sig. Med fossende floder, vandfald, høje klipper og massive bjerglandskaber, og kystlinien ude i den vestlige del af New Zealands sydø, er nogle af det smukkest kystlandskaber, man finder i hele verden. Der er rigeligt med udsigtspunkter, og Queen Charlotte Drive er en af de aller smukkeste. Langs østkysten kan du spotte hvaler og delfiner, og midt i det hele ligger den flotte by Christchurch. Milford Sound og Doubtful Sound er selvskrevne oplevelser længst mod syd, og i Queenstown får man adrenalinkicket i rigelige mængder, hvis man er til den slags. Byen er også bare hyggelig at færdes i, og naturen omkring den er til cykel- og vandreture, så kør selv ferie i New Zealand er ikke gjort med bare en enkelt dag hernede.

Hør nærmere om kør selv ferie New Zealand

Der er så meget at opleve hernede, og mange af disse oplevelser kan I læse mere om i vores mange forslag til kør selv ferie New Zealand her. Kontakt os for flere oplysninger angående kør selv ferie i New Zealand.