Kør selv ferie i USA

Kør selv ferie USA

’The land of opportunities’ er lige præcis det USA er for mange mennesker. Og USA har også mere at byde på, end man aner. Der er et netværk af vejsystemer, der spreder sig fra nord til syd og øst til vest på en kør selv ferie i USA. Undervejs er der seværdigheder, både i de små og store skalaer. De fleste har nok hørt om Grand Canyon, der kan få kæber til at falde til jorden grundet sin storhed, Alaska for sin prægtige natur, og hvad med Den Fortryllede Motorvej? Og nej, her er ikke tale om Highway 1 eller Route 66. I North Dakota kan du lægge vejen forbi en 51 kilometer lang strækning med verdens største metalskulpturer på din kør selv ferie USA. USA er nemlig også fyldt med mærkværdige seværdigheder og nogle lidt anderledes, skøre men sjove oplevelser. Så udover de klassiske storbyer, er der også nogle spøjse attraktioner at lægge vejen forbi.

USA er et oplagt land at tage på road trip i. Ligesom på en kør selv ferie New Zealand og en kør selv ferie i Australien, er vejene velholdte, og giver mulighed for at tage på små smutture alt efter jeres humør. Landskabet ændrer sig utrolig meget, når I bevæger jer igennem landet på kør selv ferien. Fra landbrugsområder og søer på størrelse med lande i Europa til storslåede bjerge og imponerende dale. Derudover er der masser af storbyer hvor livet pulserer, men der er også øde områder, hvor du måske ikke ser andre i timevis. Så gør dig klar, spænd selen i din autocamper i USA og sæt nogle klassiske road trip sange på anlægget og skru op mens du drøner ud af Route 66 på kør selv ferie i USA!

Kør selv ferie USA – Tag på road trip i Motorhome

USA er stort på mange måder. Ikke nok er bygningerne høje, måltiderne supersized, og folk forsøger at udleve deres drømme på bedste vis. Men målt på areal er landet også et af de aller største. Dermed er det oplagt at opleve uendelige mængder af seværdigheder og oplevelser på landevejen i det fri med kør selv ferie USA. Der er i hvert fald nok af seværdigheder at udforske mens I kører igennem landet.

Har I masser af tid og er åbne for stop undervejs? Så kunne turen rund i USA med fordel tages i et motorhome eller RV (recreational vechicle), som de populært hedder i USA. Amerikanerne forstår virkelig at udnytte friheden, ved at drøne rundt i et hjem på 4 store hjul. Mange af køretøjerne er nemlig indrettet med soveværelse, toilet og et lille køkken. Så der er stort set alt, hvad man har brug for på sine lange ture.

Hør nærmere om kør selv ferie USA

Pacific Tours kan hjælpe jer i søgen på et motorhome, der passer til jeres ønsker og behov, og være det gyldne mellemled mellem jer og kontakten til udlejningsfirmaet på kør selv ferien i USA. Udfyld vores kontaktformular her, eller ring og få en snak med os på 88 30 66 45. Hos os er der unik rejsegaranti fyldt med de helt rigtige oplevelser.