Motorhome USA

USA og Canada på egen hånd

Cruise America Logo

Ferie i USA med med Cruise America

Roadbear og motorhomes i USA

Ferie i USA med Roadbear

Motorhome i USA

Ferie i USA med El Monte

Motorhome USA

Alt er stort i USA, også oplevelserne. Og et motorhome i USA er ikke nogen undtagelse. Naturen er mægtig og indbydende, vejene af høj kvalitet, og overalt finder man et stort udvalg af campingpladser og såkaldte RV-parks. Et Motorhome i USA er intet mindre end fantastisk og praktisk, og amerikanerne har virkelig forstået at gøre oplevelsen både bekvem og medgørlig.

Motorhomes – nogle kalder dem camper, eller en autocamper, men i USA er det reelle ”homes”, så vi holder os til betegnelsen et motorhome. De er lette at køre, med servostyring, cruise control og automatgear. Uanset hvilken størrelse man lejer, kan man benytte sit danske førerbevis. Desuden får man en grundig instruktion, når bilen overtages.

De bedste faciliteter i et Motorhome USA

Faciliteterne i et motorhome USA (også kaldet autocamper)  er helt i top. Alle vogne har TV, toilet, brusebad, et særdeles veludstyret køkken og gode senge. Man vil opleve den totale frihed på sin kør selv ferie USA, kan droppe restauranten og nyde frokosten med præcis den udsigt, man måtte ønske. Tillad os at anbefale dig første parket ud til Stillehavet eller panoramapladsen foran Monument Valley.

Lad os finde dit Motorhome USA i dag

Se udbuddet igennem, og lad os råde jer til at finde lige netop den vogn, der passer til jeres rejse. I samarbejde med Roadbear, Cruise America, Apollo og El Monte, kan vi tilbyde motorhomes i alle størrelser, i flere prisklasser og stort set overalt i USA.

Du kan også læse om:
Citybreaks – Amerikanske storbyoplevelser
Road Trips – USA på egen hånd