Jucy

Jucy (***+) er klassens frække dreng. Med det store udbud af campervans og det er særklasse flotteste motorhome i Australien, Jucy Casa Plus. De mindre campervans tilbydes i 4 varianter. Den billige budget van, El Chiepo, den overraskende Jucy Crip, den lidt større og familieegnede Jucy Condo og til sidst modellen Jucy Champ, der med sit navn indikerer, at denne model er Jucys ”champ” af en van.

Jucy har udlejningskontorer i Cairns, Brisbane, Coolangatta (grænsebyen mellem Queensland og New South Wales), Sydney, Melbourne og Adelaide. Jucy tilbyder gratis transport fra de nærliggende lufthavne og tillader i øvrigt udlejning til personer helt ned til 18 år.

El Chiepo

Jycys budgetvan. En topersoners minivan bygget på en benzindrevet Toyota Tarago med automatgear. Det er Jucys ældste model, og groft sagt kan man sige, at man her får, hvad man betaler for. Trods diverse istandsættelser og forbedringer, får man her en van med de fornødenheder, man som et minimum har brug for. Dobbeltseng (i dagtimerne evt. 2 bagsæder – uden sikkerhedssele), gaskogeblus, køkkenvask (10 liters vandtank), køleboks, aircondition, CD afspiller og minimalt med opbevaringsplads (medbring din bagage i sportstasker).

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jucy Crib

En glimrende van til 2 personer. Bygget på en benzindrevet Toyota Previa (eller lign.) med automatgear. Pladsen er selvfølgelig begrænset, og alligevel kan man blive lidt imponeret af, hvordan designere har lykkedes med en særdeles effektiv indretning. Opredelig dobbelseng (i dagtimerne evt. 2 bagsæder med sikkerhedssele. Evt. anvendt til 2 ekstrapersoner med et medbragt telt), gaskogeblus, køkkenvask (10 liters vandtank), køleskab, aircondition, CD og DVD afspiller og minimalt med opbevaringsplads (medbring din bagage i sportstasker).

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jucy Condo

Den større model til den lille familie. Egnet til 2 voksne og 2 børn. 4 voksne kan også gå, men det kræver nok en del indbyrdes tolerance i længden. Bygget på en benzindrevet Toyota Hiace (eller lign.) med automatgear. Condoen har fået løftet loftet, så man kan stå oprejst indendørs. 2 dobbeltsenge, minikøkken med 2 gaskogeplader og køleskab, 55 liters vandtank, 60 liters spildevandstank, indendørs og udendørs sidde- og bordplads, toilet, CD og DVD afspiller, håndvask og køleskab, minimalt med opbevaring (medbring din bagage i sportstasker), 12 volts belysning, 2 batterier og 240 volts opkobling på campingpladserne.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jucy Champ

Den ultimative campervan til den ultimative campervanoplevelse. Lyder lidt floskelagtigt, men det er en usædvanlig velindrettet van, denne Jucy Champ. Vel bedst beskrevet som en XXL Jucy Crib. Velegnet til den lille familie med 2 børn. Eller 4 gode voksenvenner. Fordelen ved Champ´en er, at den bruger mindre brændstof end Condo´en. Bygget på en benzindrevet Toyota Estima (eller lign.) med automatgear. 2 dobbeltsenge (den ene i vognen og den anden oppe under det løftede loft) gaskogeblus, køkkenvask (10 liters vandtank), køleskab, aircondition, CD og DVD afspiller og minimalt med opbevaringsplads (medbring din bagage i sportstasker).

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jucy Casa Plus

Jucys eneste regulære motorhome. Og et fantastisk 6-personers et af slagsen med finesser af de – på det australske kontinent – sjældne. Bygget på en dieseldrevet Fiat Ducato med automatgear. Indrettet med 6 dobbeltsenge (hvoraf den ene opredes over spisebordet), veludstyret køkken med 3 kogeplader, ovn og 110 liters køleskab, bad og toilet, DVD afspiller, MP3 afspiller med bluetooth, bakkamera, god opbevaringsplads, 12 volts belysning med 2  batterier og solceller samt – selvfølgelig – 240 volts opkobling på campingpladserne.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————- 

Priserne på Jucys campervans og motorhomes er såkaldte FLEX priser. Eller – og mere forståeligt – priser, der justeres hver uge i forhold til udbud og efterspørgsel. Ganske enkelt bestemt af antallet af vogne, der er tilbage at sælge, og hvor efterspurgt Jucy oplever den givne sæson lige netop nu.

Derfor er den bedste måde, vi kan oplyse dig en præcis pris på, ved at du udfylder nedenstående skema og sender det ind til os. Så får du et nøjagtigt tilbud tilbage fra os indenfor 24 timer.

Overalt i Australien ligger der dejlige campingpladser. Op langs den skønne østkyst, i badebyerne, i storbyerne, i outbacken, ensomme Western Australia, grønne Victoria og omkring vinmarkerne i South Australia. Udvalget er stort og priserne er overkommelige. Ofte kører man bare forbi og finder en plads, mens det på få tider af året betaler sig at forhåndsreservere. Ikke nødvendigvis måneder i forvejen, men måske bare et par dage før forventet ankomst.

Vi samarbejder med Big 4 pladserne. Gode 4-stjernede pladser, ofte med ekstra faciliteter som swimmingpool og wifi, som kan bookes på dette link.

Udfyld felterne