REJSER TIL NEW ZEALAND

Road Trips

Kør Selv ferie på egen hånd i New Zealand

Se ture

Motorhomes

Kør Selv ferie på egen hånd i New Zealand

Se motorhomes

Rundrejser

Med rejseleder rundt i New Zealand.

Se rundrejser

Velkommen til New Zealand

New Zealand er en dejlig størrelse… både fysisk og i overført betydning. Og ja, det ligger langt væk. I bogstavelig forstand på den anden side af jorden. Det betyder blandt andet, at årstiderne, som der ligesom herhjemme findes 4 af, ligger modsat af vores årstider i Danmark. Det betyder også, at rejser til New Zealand er længere. Til gengæld flyver man over en masse skønne steder, hvilket giver nogle muligheder for fantastiske stop undervejs, før man er fremme i det mange omtaler som Paradisets Have. For New Zealand er grøn og paradisisk. Naturen er ubeskrivelig. Skabt med en alsidig hånd. Høje bjergtinder, dybe fjorde, tætte regnskove, langstrakte sletter, eksotiske strande, vulkansk undergrund, skønne byer og ikke mindst en imødekommende og gæstfri befolkning, som elsker at vise deres land frem til alle os, der rejser kort eller langt for at opleve det på rejser til New Zealand.

Rejser til New Zealand – Både nord og syd

Rejser til New Zealand består typisk af en Nordø og en Sydø tur. To øer, der er ligeså forskellige, som nord er modsat syd. Den største by hedder Auckland, og den ligger langt mod nord på Nordøen. Heroppe er temperaturerne subtropiske, og vejret tæt på sommer hele året rundt. Kridhvide sandstrande og krystalklart vand, termisk aktivitet og spændende regnskov. Bakkede landskaber og mægtige bjergrygge. Hyggelige småbyer og længst mod syd den helt vidunderlige hovedstad – en af verdens mindste – Wellington.

Overalt i New Zealand produceres der vin. Men det mest kendte vinområde ligger på Sydøen og hedder Marlborough. Et område, hvor solstrålerne ofte indbyder til hyggelige stunder med et glas køligt Sauvignon Blanc i hånden. Landets højeste bjerg ligger også på Sydøen og hedder Mount Cook. Heroppe fra kan man næsten se hele New Zealand – en stærk overdrivelse – men man kan se meget. Og turen derop er billedskøn og fuldstændig betagende. Det er fjordene Milford Sound og Doubtful Sound også. Og en sejlads både med og uden overnatning er næsten uundgåelig. Næsten uundgåeligt er det også at møde pingviner og albatrosser, når vejen lægges forbi skotskprægede Dunedin, som bare er en af mange af Sydøens indbydende byer på rejser til New Zealand.

Ligesom Auckland er det i nord, er Christchurch ikke til at komme udenom i syd. Hvilket bestemt ikke gør noget. For det som den måske ikke har i størrelse, har den bestemt i ynde. Og lige nord for byen svømmer der både hvaler og delfiner.

Med andre ord: Velkommen til New Zealand – mange gode oplevelser giver jer mange gode dage og en helt sikkert GOD REJSE TIL NEW ZEALAND !

Du kan også læse mere om:

Motorhome New Zealand på egen hånd

Kort over New Zealand

Kort over smukke New Zealand