New Zealand rejseforedrag med Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

Da jeg startede Pacific Tours tænkte jeg, at den dag, hvor Kirsten Rødsgaard-Mathiesen kommer forbi kontoret og holder et af sine New Zealandforedrag, så har vi for alvor etableret os i Superligaen over arrangører af rejser til New Zealand (sagt af Michael Jensen fra Pacific Tours). Målet er nået. Kirsten kigger forbi kontoret (Christiansborggade 2, København) den 17. juni kl. 17.30 og øser ud af sin store viden om det skønne land down under.

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen er herhjemme nok bedst kendt som forfatter til Politikens rejsehåndbog “Turen går til New Zealand”. Hun bor til dagligt i byen Nelson ikke langt fra Abel Tasman National Park i den nordlige del af Sydøen. Her dyrker man som bekendt også vin, og lokalt i New Zealand er Kirsten også en anerkendt vinskribent og forfatter til den prisvindende vinbog “Passion, Pinot & Savvy”. Hun er uddannet journalist og så har hun i flere år virket som rejseleder i New Zealand.

Kirstens store viden om New Zealand kan sikkert inspirere mange, der enten sidder i planlægningsfasen af en kommende tur eller bare drømmer sig til New Zealand, og er du at finde i en af disse to kategorier, så skynd dig at tilmelde dig foredraget.

Kirsten og Pacific Tours har desuden lavet en spændende rundrejse sammen i november og december. Den kan du læse mere om her. Vi tør ikke at love, at der er flere pladser på denne tur, når vi mødes den 17. juni, men vi tør godt at love, at vi kommer til at lave flere ture sammen med Kirsten.

Tilmelding til foredraget sker per email til michael@pacifictours.dk og tilmelding til rundrejsen kan også ske til samme mailadresse.

Vel mødt !