Maui

Maui (****+) er motorhomekvalitet, når det er bedst. Rummelighed, komfort og stil er 3 egenskaber, der går igen i alle Maui´s 5 forskellige newzealandske modeller. Og som supplement til kvaliteten, tilbyder Maui også deres unikke Winery Haven produkt – vingårdsbesøg med overnatning – eksklusivt til Maui´s kunder. Maui har kontorer i Auckland, Christchurch og Queenstown og tilbyder skift af sengetøj hver gang, du kører forbi en af deres udlejningsstationer. Her kan du også få rengjort motorhomet, hvis du lejer det i mere end 3 uger.  Alle Maui´s motorhomes Pacific Tours udlejer har GPS og mobilt WiFi (1GB inkluderet).

Ultima

En elegant indrettet camper med plads til 2 personer. Frit valg imellem dobbeltsengen eller 2 senge, fint og funktionelt køkken med fornuftig plads til at lave mad på. Og skulle I have lysten til at stå udenfor at kokkerere, så har Ultima modellen også en udendørs BBQ grill. Vognen har god opbevaringsplads, så du både kan tage fiskestangen med eller golfudstyret. TV og DVD afspiller, Bad og toilet, 120 liters vandbeholder og120 liters spildevandstank. Bygget på enten en Mercedes eller en VW med automatgear og en 75 liters benzintank.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Ultima Plus

En elegant indrettet camper med plads til 3-personer. Perfekt til den lille familie med dobbeltseng bagerst og enkeltseng lige bag fører kabinen. Her sidder 3. personen i en komfortabel stol i kørselsretningen; lige bag ved førersæderne. Velindrettet og funktionelt køkken med fornuftig plads til at lave mad på. Og skulle I have lysten til at stå udenfor at kokkerere, så har Ultima modellen også en udendørs BBQ grill. Vognen har god opbevaringsplads, så du både kan tage fiskestangen med eller golfudstyret. TV og DVD afspiller, bad og toilet, 120 liters vandbeholder og120 liters spildevandstank. Bygget på enten en Mercedes eller en VW med automatgear og en 75 liters benzintank.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Beach

Motorhomet til familien med 2 børn. Og vognen mangler bare ikke noget. God plads om dagen og god plads om natten med permanent dobbeltseng over førerhuset og opredelig dobbeltseng bagerst i vognen. Det betyder at spisebordet midt i vognen altid er et spisebord. God plads i køkkenet med mikrobølgeovn og stort køleskab. Desuden TV og DVD afspiller, bad og toilet, udendørs markise, 90 liters vandbeholder og 90 liters spildevandstank. Bygget på enten en Mercedes eller en VW med automatgear, bakkamera og en 75 liters benzintank.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

River

Den ene af to modeller til den store familie. 6 personers motorhomet med 3 dobbeltsenge. Og velegnet til 2 voksne og 4 børn eller 2 par (4 voksne – den ene af de tre dobbeltsenge er kun 120 cm bred). Et stort køkken med god plads inklusive 4 gaskogeplader, mikrobølgeovn og god plads i det ekstra store køleskab, således at I ikke nødvendigvis skal i supermarkedet hver dag. Desuden TV og DVD afspiller, bad og toilet, udendørs markise, 90 liters vandbeholder og 90 liters spildevandstank. Bygget på enten en Mercedes eller en VW med automatgear, bakkamera og en 75 liters benzintank.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Sunset

Den anden af to modeller til den store familie. 6 personers motorhomet med 3 dobbeltsenge. Og velegnet til 2 voksne og 4 børn eller 2 par (4 voksne – den ene af de tre dobbeltsenge er kun 120 cm bred). Et stort køkken med god plads inklusive 4 gaskogeplader, mikrobølgeovn og god plads i det ekstra store køleskab, således at I ikke nødvendigvis skal i supermarkedet hver dag. Desuden TV og DVD afspiller, bad og toilet, udendørs markise, 90 liters vandbeholder og 90 liters spildevandstank. Bygget på enten en Mercedes eller en VW med automatgear, bakkamera og en 75 liters benzintank.

Priserne på Mauis campervans og motorhomes er såkaldte FLEX priser. Eller – og mere forståeligt – priser, der justeres hver uge i forhold til udbud og efterspørgsel. Ganske enkelt bestemt af antallet af vogne, der er tilbage at sælge, og hvor efterspurgt Maui oplever den givne sæson lige netop nu.

Derfor er den bedste måde, vi kan oplyse dig en præcis pris på, ved at du udfylder nedenstående skema og sender det ind til os. Så får du et nøjagtigt tilbud tilbage fra os indenfor 24 timer.

Camping

Udfyld felterne