Mighty

Mighty (**+) er det store udvalg af primært ældre campervans og motorhomes. Med 4 forskellige 2,3 og 4 personers campervans og 2 typer af motorhomes har Mighty vogne til alt fra det unge rygsækrejsende par til den store familie på eventyr. Lad det være sagt, som det er: Mightys vogne har op til 7 års erfaring på de newzealandske landeveje. Derved ligger der også en besparelse i forhold til de yngre modeller hos andre udbydere. Men de er holdt ved lige og kan varmt anbefales, hvis I har mere lyst til at bruge rejsebudgettet på oplevelser frem for et nyt motorhome. Mighty har udlejningskontorer i Auckland, Christchurch og Queenstown.

Deuce

Den større 2-personers van med lidt mere plads og bad & toilet. Køkken med 3 gaskogeplader, køleskab og mikrobølgeovn. Spisepladsen bagerst i vognen kan opredes til enten en dobbeltseng eller til 2 enkeltsenge.

Der er ikke meget opbevaringsplads, så husk at pakke jeres rejsegods i sportstasker. De fleste Deuce´r er dieseldrevne Mercedes eller VW´er med automatgear. For at køre denne model skal du være fyldt 21 år.

  • Mighty Deuce
  • Mighty Deuce
  • Mighty Deuce
  • Mighty Deuce - GPS
  • Mighty Deuce
  • Mighty Deuce - Indretning
  • Mighty Deuce - Indretning

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jackpot

En praktisk mindre 3-personers campervan perfekt til 3 venner på tur. Smart indrettet med køkken lige bag førerkabinen og bagerst et stort sofa- og spisebords arrangement. I køkkenet har I 2 gaskogeblus og mikrobølgeovn. Nattens opredning består af en dobbeltseng og en enkeltseng. Der er ikke meget opbevaringsplads, så husk at pakke jeres rejsegods i sportstasker. De fleste Jackpot´s er benzindrevne Toyota Hiace modeller med manuelt gear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Double Down

Allerbedst til den lille familie men er I 4 venner på tur, går det også i denne vogn. Takket være den praktiske dobbelt-køjeseng. Om dagen minder den meget om Highball-modellen. Med et smart indrettet med køkken lige bag førerkabinen og bagerst et stort sofa- og spisebords arrangement. I køkkenet har I 2 gaskogeblus, køleskab og mikrobølgeovn. De fleste Double Down´s er benzindrevne Toyota Hiace modeller med automatisk gear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Double Up

Et stort 4 personers motorhome til de 2 par eller den lille familie. 2 dobbeltsenge. En over førerkabinen og en opredelig bagerst. Spisebord til alle 4 nede bag i og midt i vognen ligeledes et mindre spisebord og 2 siddepladser. Køkkenet er ganske så veludstyret og passende i størrelse. Med 2 gaskogeblus, køleskab og mikrobølgeovn. Bad & toilet, vandtank og spildevandstank. Derimod ikke meget plads til opbevaring, så pak jeres bagage hjemmefra i sportstasker. De fleste Double Up´s er dieseldrevne Mercedes eller VW´er med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Big Six

Motorhomet til den store familie. 6 personer der kender hinanden godt eller 2 par. 3 dobbeltsenge, hvor den midterste kun er 120 cm bred. Køkkenet er ganske så veludstyret og passende i størrelse. Med 2 gaskogeblus, køleskab og mikrobølgeovn. Bad & toilet, vandtank og spildevandstank. Derimod ikke meget plads til opbevaring, så pak jeres bagage hjemmefra i sportstasker. De fleste Big Six er dieseldrevne Mercedes eller VW´er med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————- 

Priserne på Mightys campervans og motorhomes er såkaldte FLEX priser. Eller – og mere forståeligt – priser, der justeres hver uge i forhold til udbud og efterspørgsel. Ganske enkelt bestemt af antallet af vogne, der er tilbage at sælge, og hvor efterspurgt Mighty oplever den givne sæson lige netop nu.

Derfor er den bedste måde, vi kan oplyse dig en præcis pris på, ved at du udfylder nedenstående skema og sender det ind til os. Så får du et nøjagtigt tilbud tilbage fra os indenfor 24 timer.

Camping

Udfyld felterne