Dallas er storby og stor rigdom

Som Texas´ næststørste by og absolutte trafikknudepunkt, er det meget naturligt, at man indleder sit besøg i Texas her. Dallas er en fascinerende storby, der ikke ligger skjul på sin rigdom. Store, flotte og funklende skyskrabere står som overdimensionerede panoramaspejle og sender reflekserne fra den flotte blå himmel ud i miles omkreds. Byen er hovedsæde for det olieeventyr, der siden 1901 har bragt enorme rigdomme til staten. Ewing Oil var ren fiktion, men familien Ewing´s verden, fra TV-serien Dallas, eksisterer i bedste velgående. Husker du serien, og spekulerer du stadig over, hvem der skød J.R., kan du med rette tage til South Fork Ranch og genoplive 80´ernes største TV-succes i Dallas Museet.

I skyggen af Kennedy og lyset fra alt det andet

Kennedy-mordet hviler endnu som en skygge henover den ellers så stolte by. Skønt det er over 50 år siden, valfarter tusinder af mennesker stadig til det sted, hvor præsidenten blev skudt. Dealey Plaza hedder det, hvortil der er en nærmest uhyggelig udsigt fra hjørnevinduet i The Sixth Floor Museum. Minut for minut genoplever man her hændelserne fra hin dag den 22. november 1963.

Men Dallas er heldigvis andet end JR og JFK. Besøg Dallas World Aquarium eller bestig Reunion Tower og nyd udsigten fra den 50. etage. Er du i byen, mens Dallas Cowboys (American Football, august til december) eller Texas Rangers (Baseball, april til oktober) spiller hjemme, hjælper vi gerne med billetter til kampene. Det er en kæmpe oplevelse.

Dallas er også Rodeohovedstaden i USA, og en aften på det lokale rodeostadion er en sjov måde at komme tæt på cowboykulturen.

Se flere Citybreaks i USA her:

Har du lyst til at opleve denne fantastiske by, så kontakt vores rådgiver Michael Jensen. Han har besøgt Dallas flere gange og hjælper jer med at finde frem til de oplevelser, der passer bedst til jer.

Hoteller

Siden er under produktion. Leder du efter et hotel i Dallas, så lad os hjælpe dig. Vi har adgang til alle byens hoteller, kender de fleste og rådgiver dig gerne, så du får mest ud af dit Dalla

  • Washington DC
s ophold.

Oplev en af Dallas Cowboys´ hjemmekampe på Cowboys Stadium i udkanten af Dallas.

Kontakt os her så hjælper vi med billetter.

Udfyld felterne