New York City kan tage pusten fra enhver. 28.000 restauranter, 12.000 ens (gule) taxier, 350 teatre samt alverdens kulturer og folkeslag, der i Little Italy, Chinatown og Spanish Harlem sørger for, at byen aldrig bliver ensformig. I byens centrum på Manhattan finder man en skov af skyskrabere, der ikke bare rager halvt op i himlen, men også hver især repræsenterer enestående stykker af arkitektur.

Fra toppen af Empire State Building har du hele byen for dine fødder. Wall Street og Frihedsgudinden i syd, FN Bygningen i øst, Broadway og 5th Avenue nedenfor og oasen Central Park i nord. New York er nem at orientere sig i. Byen er bygget op som et stykke ternet papir. De vandrette streger er Streets, og de lodrette streger er Avenuer.

Men før du tager vandreskoene på, bør du på din første dag hoppe på en af byens mange Hop on/Hop off sightseeingbusser. De giver dig et hurtigt overblik over såvel Uptown som Downtown New York. Det er en formidabel måde at lære byen at kende på. Og efterfølgende ved du lige, hvad du skal opleve de næste dage.

 

Har du lyst til at opleve denne fantastiske by, så kontakt vores rådgiver Michael Jensen. Han har besøgt New York City flere gange og hjælper jer med at finde frem til de oplevelser, der passer bedst til jer.

Hoteller

Siden er under produktion. Leder du efter et hotel i New York, så lad os hjælpe dig. Vi har adgang til alle byens hoteller, kender de fleste og rådgiver dig gerne, så du får mest ud af din rejse til New York. Kontakt os her.

Oplev en NFL kamp, mens du er i New York. Byen har to legendariske hold: New York Giants og New York Jets. Har du lyst til at opleve den intense stemning på MetLife Stadium, hvor begge hold spiller sine hjemmekampe, så hjælper vi med billetterne. Kontakt os her.

Der spilles NFL fodbold i New York i månederne august til december.

 

Udfyld felterne


AustralienNew ZealandUSAAndet

MotorhomeRoad TripAnden


JaNej