San Francisco er noget helt for sig selv. Bevares, den er stor, men når man først står i den, virker den kompakt og ligefrem. Byen ligger utrolig smukt med det åbne Stillehav og San Francisco Bay på hver sin side, med Gate Bridge som velkomstsymbol samt inde i  byen, flotte særprægede bygninger og stejle bakker. Midt i bugten ligger Alcatraz som en fængslende kontrast til det frie Amerika, San Francisco er så kendt for.

Start med en tur op og ned ad de stejle gader i de kabeltrukne sporvogne. Køb et dagskort, så du frit kan hoppe fra den ene til den anden sporvogn. Er der kø ved endestationen, så gå lidt op ad gaden. Der er masser at se på undervejs. Fra Union Squares elegante butikker til atmosfæren nede ved Fisherman’s Wharf, hvorfra man også sejler, hvis man vil besøge Alcatraz. Oplev også Chinatown med de eksotiske forretninger, markeder og restauranter. Faktisk skal man til Kina for at finde en kinesisk by, der er større.

Benyt også opholdet i San Francisco til at opleve omgivelserne. Californiens vinmarker i Napa Valley, de store Redwood skove eller Yosemite National Park. Alt sammen mulige dagsudflugter.

Udfyld felterne


AustralienNew ZealandUSAAndet

MotorhomeRoad TripAnden


JaNej