Brede boulevarder, prægtige monumenter, udsøgte museer – de fleste endda også gratis – og grønne områder. Jo, en rejse til USA’s hovedstad Washington DC er en oplevelse af de sjældne.

Når man står dér midt i byen, med front mod Det Hvide Hus, regeringsbygningen Capitol på højre side, Lincoln’s vise ord til venstre og Pentagon liggende et stykke bag, fornemmer man jordens tredie pol. Helt upolitisk anskuet er denne by verdens centrum for magt og power.

Washington er oplevelsernes by og en slentretur i mægtige The Mall med de prægtige monumenter er et meget godt sted at starte. Landets kunstskatte er sammen med kulturen og historien samlet i byens museer, men også Arlington kirkegården, hvor John F. Kennedy med frue ligger begravet, Lincoln-  og Jefferson Memorial og mindevæggen for de faldne Vietnam soldater er steder, du kommer forbi, hvis du indleder opholdet med en af de populære og informative Hop on/hop off sightseeingture. Her finder du ud af, at byen er ganske kompakt, og at mange af seværdighederne nemt kan nås til fods… eller på cykel. DC, som byen også kort kaldes, er en af efterhånden mange amerikanske byer, der har taget cyklen seriøst til sig.

En så intens regeringsby har selvfølgelig et stort udbud af restauranter, koncertsale og teatre. Spørg i receptionen på dit hotel, hvad der sker, mens du er i byen. Vil du lidt ud af byen – ikke meget men som sagt bare lidt – kan vi varmt anbefale et smut til Georgetown, få kilometer udenfor det inderste af centrum. Her finder du små listige spillesteder og et særdeles hyggeligt natteliv.

Har du lyst til at opleve denne fantastiske by, så kontakt vores rådgiver Michael Jensen. Han har besøgt Washington DC flere gange og hjælper jer med at finde frem til de oplevelser, der passer bedst til jer.

Siden er under produktion. Leder du efter et hotel i Washington DC, så lad os hjælpe dig. Vi har adgang til alle byens hoteller, kender de fleste og rådgiver dig gerne, så du får mest ud af din rejse til Washington DC.

Skriv til os her

Oplev en af Washington Redskins hjemmekampe på FedEx Field Stadium i udkanten af Washington DC.

Bare 40 kilometer fra Washington DC ligger Baltimore, hvor the Ravens holder til.

Kontakt os her så hjælper vi med billetter.

Udfyld felterne


AustralienNew ZealandUSAAndet

MotorhomeRoad TripAnden


JaNej