Hong Kong

Hong Kong er en af Asiens mest moderne og progressive storbyer. Foruden storbyen består området Hong Kong af den bjergrige ø af samme navn, halvøen Kowloon og New Territories samt ca. 230 omkringliggende øer. Byen er sin helt egen og et ideelt stop på rejsen til eller fra Australien og New Zealand.

Hong Kong Island
Denne ø består af flere distrikter. I centraldistriktet ligger finanssektoren og mange af de store handelshuse. Wan-chai-distriktet er livligt med udendørshandel af alle østens mystiske medikamenter, madvarer, tøj og elektronik. Man finder også mange restauranter, og ved nattetid åbner utallige natklubber her. I Causeway Bay er der mange gode spisesteder, underholdning og endelig Den Kongelige Yacht Club.

Når man besøger Hong Kong Island, bør man tage med togbanen op til Victorias Peak i 550 meters højde. Her har man en helt utrolig udsigt over øen og til Kowloon. På sydsiden ligger Repulse Bay med de meget dyre lejligheder, flotte templer og en af øens få badestrande. På den vestlige del af øen ligger Aberdeen distriktet, hvor mange beboere stadig er fiskere og bor på deres både. Vi kan anbefale en havnerundfart med en af de små junkere, der som flydende restauranter sejler turister rundt samtidig med, at man spiser en udsøgt middag ombord.

Kowloon
Halvøen ligger lige over for Hong Kong Island. Her findes fantastisk mange spændende butikker, hvor man sælger ægte mærkevarer side om side med kopivarerne. Underligt og alligevel fascinerende…Flere store udendørs markeder faldbyder alt indenfor elektronik, musik, beklædning og smykker. Stanley Street eller Ladies Market i Mong Kok-distriktet, er blandt de mest populære indkøbsteder. De mange restauranter og det pulserende natteliv med den evige summen af mennesker er en anden side af Kowloon.

Udfyld felterne