SUPERTILBUD: Miami til New York i motorhome fra kr. 8.800,-

Hvad siger du til en tur op ad den amerikanske østkyst, fra Miami til New York med oplevelser som Miami Beach, Fort Lauderdale, Kennedy Space Center, måske en kort afstikker til Orlando, videre til Savannah, Charleston, Myrtle Beach, Outer Banks med vilde heste, Washington DC, Philadelphia og afslutningsvis fantastiske New York City. Lidt af en drømmerejse og gjort fra bare kr. 8.800,- per person.

Tilbuddet gælder KUN med afrejse i maj (sidste afleveringsdag i New York er den 15. juni) og inkluderer flyrejse (ud til Miami og hjem fra New York), første nat på hotel i Miami Lufthavn og 2 ugers motorhomeleje i enten en Apollo US Tourer eller en Apollo Pioneer, som hentes i Miami og afleveres i New York.

Motorhomelejen er med tilladte 3200 km. (den korteste vej mellem Miami og New York er på 2.100 km.), kasko-, tyveri og 3. parts ansvarsforsikring, person- og vognudstyr (soveposer, puder, håndklæder og køkkenudstyr) samt envejslejen. Du betaler bare for benzinen og overnatningerne på campingpladserne undervejs.

Apollo RV har en del vogne stående i Florida, der skal køres op til New York i maj for at være klar til udlejning deroppe i sommersæsonen. Det er grunden til, at prisen fremstår ekstra skarp.

Synes du, at 2 uger er i underkanten, kan du tilkøbe ekstradage for kr. 500,- (dvs. kr. 250,- per person).

Rejser du med børn, koster de fra kr. 4.500,- og da kan vi garantere dig en Apollo Pioneer (4 personers motorhome).

Har du brug for at høre mere, så slå på tråden til os på 88306645. Er du klar til at bestille, så send os en mail her

Apollo US Tourer
Apollo Pioneer