Cruise America

Cruise America (***) er det motorhomeselskab i Nordamerika med flest vogne og flest udlejningsstationer. Deres flåde består af 4 modeller og størrelser. T17, C19, C25 og C30. ”T” for Truck og ”C” for ´Cab Over´ med soveplads over førerhuset. Truck´en T17 er den klassiske amerikanske pickup truck med huset på ladet. Den mindste model, der passer godt til parret, der skal ud og mærke naturen. C19, C25 og C30 minder meget om hinanden. Regulære motorhomes med al den komfort, man kan tænke sig til parret, den lille familie, den store familie eller 4 gode venner. Største model, C30´eren, har sove og siddeplads til i alt 7 personer, hvor C19´eren er ideel til 2 personer, eller 2 voksne og et barn.

Cruise America (i Canada hedder de Cruise Canada) er kendt for sin gode og robuste kvalitet, der vel svarer til det, vi indenfor hoteller kalder tre gode stjerner. Alle deres udlejningsstationer ligger i nærheden af de større lufthavne, og det er derfor nemt at komme frem på udlejningsstationen, hvis man er ankommet til byen dagen i forvejen. Cruise America stiller som betingelse, at man som oversøisk passagerer – dvs. netop landet fra Europa – har minimum en overnatning i USA (eller Canada), inden man henter sit motorhome. Og denne afhentning sker almindeligvis efter middag.

Ferie i motorhome i Canada og USA er den store frihed på 4 hjul. I populær tale kalder amerikanerne dem for et RV – Recreational Vehicles. Og det er i virkeligheden lige præcis, hvad de er: vogne bygget til ”rekreation” (hvile sig og holde fri). Derfor fejler udstyret heller ikke noget. Her findes alt, hvad man har brug for til den gode ferie, og sengene både oppe, midt i og bagerst er af den absolut glimrende slags. Bad og toilet er standard, og på de allerfleste RV Parks (campingpladser) er man forbundet til både rindende vand, afløb og kloak, når man holder stille. Dejlig nemt.

Cruise America har udlejningskontorer i byerne Albuquerque, Atlanta, Billings, Boston, Chicago, Denver, Houston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Minneapolis, Newark, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Portland (Oregon), Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Seattle, Tampa og Washington DC. Samt i Canada i Calgary, Halifax, Montreal, Toronto og Vancouver.

T17

Den lille T17 er nyeste model i Cruise Americas vognpark. Det er en mindre vogn, der er nem at manøvrere og glimrende at leje, hvis man skal ud i naturen (dog stadig kun til asfaltveje). Trucken har masser af hestekræfter selv til de stejlere bakker, er med automatgear og cruise control. Vognen er kompakt og alligevel rummelig til 2 personer. Den har 3 sovepladser; 2 over førerhuset og 1 når man lægger spisebordet ned.

T17´eren har et lille køkken med 2 kogeplader (gas), ovn, mikrobølgeovn og aircondition. Den har en 83 liters vandtank, 56 liters spildevandstank og 22 liters varmvandstank. Sengen over førerhuset er 193 x 154 cm og den opredelige seng er 200 x 76 cm.

 • Cruise America T17
 • Cruise America T17
 • T17 - Indretning
 • T17 - Indretning
 • Cruise America
 • T17 - Indretning
 • T17 - Indretning

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

C19

Den kompakte C19 model er ideel for parret på rejse eller den lille familie med 2 voksne og et barn. Førerhus og motor er den samme i alle Cruise Americas C-modeller. Kun størrelsen på ”huset” varierer, hvor C19 modellen er den mindste. Af køreegenskaber kan nævnes automatgear og cruise control. Da huset også er smallere, end på de to større modeller C25 og C30, er C19´eren også mindre benzinforbrugende. Den har 3 sovepladser; 2 over førerhuset og 1 opredelig, når man lægger spisebordet ned.

C19´eren har et lille køkken bagerst i vognen med 2 kogeplader (gas), ovn, mikrobølgeovn og køleskab med fryser. Badeværelset ligger også bagerst i vognen og her er der både toilet og bruser. Midt i vognen er spisebordet placeret med plads til 4 personer og straks overfor en ekstra god stol at sidde i – med sikkerhedssele. Hele vognen er åben, så man kan bevæge sig fra førerkabine til badeværelse. Dette anbefales ikke gjort under kørslen… og slet ikke af chaufføren… Der er aircondition både i førerkabine og i campersektion. Den har en 76 liters vandtank, 62 liters spildevandstank og 22 liters varmvandstank. Sengen over førerhuset er 213 x 152 cm og den opredelige seng er 183 x 94 cm.

 • C19 - Interiør
 • C19 - Interiør
 • C19
 • C19 - Forsæde
 • Cruise America C19
 • C19 - Indretning
 • C19 - Indretning

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

C25

Mellemstørrelsen C25 er til familien med 2 voksne og 3 børn eller de to par, der rejser sammen. Soveværelset bag i vognen kan lukkes til med dør, så rejser man 2 par sammen, sover det ene par i soveværelset og det andet par over førerkabinen. Dermed har man et permanent spiseområde midt i vognen. Førerhus og motor er den samme i alle Cruise Americas C-modeller. Kun størrelsen på ”huset” varierer, hvor C25 modellen som sagt er den mellemste. Af køreegenskaber kan nævnes automatgear og cruise control. Den har 5 sovepladser; 2 over førerhuset, 2 i separat soveværelse og 1 opredelig seng midt i vognen, når man lægger spisebordet ned.

C25´eren har køkkenet midt i vognen med 3 kogeplader (gas), ovn, mikrobølgeovn og køleskab med fryser. Badeværelset ligger bagerst i vognen, og her er der både toilet og bruser. Midt i vognen er spisebordet placeret med plads til 4 personer (er man 5 personer, der rejser sammen, sidder man tæt i den ene sofa) og straks overfor en ekstra god stol at sidde i – med sikkerhedssele – dog ikke bekvem som siddeplads til spisebordet. Hele vognen er åben, så man kan bevæge sig fra førerkabine til badeværelse. Dette anbefales ikke gjort under kørslen… og slet ikke af chaufføren… Der er aircondition både i førerkabine og i campersektion. Den har en 151 liters vandtank, 92 liters spildevandstank og 22 liters varmvandstank. Sengen over førerhuset er 244 x 145 cm, sengen i soveværelset er 202 x 137 cm, og den opredelige seng er 183 x 94 cm.

 • Ferie i en autocamper
 • C25 - Bagagerum
 • C25 - Interiør
 • C25 - Interiør
 • C25 - Interiør
 • Cruise America C25
 • C25 - Indretning

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

C30 

Som Flådens største model er C30 den perfekte vogn til den store familie. Eller den lidt mindre familie, der bare ønsker god plads. Med det ekstra store soveværelse bagerst i vognen, dobbeltsengen over førerkabinen, en opredelig seng, hvor spisebordet står i dagtimerne samt en ekstra sovedivan har dette store motorhome 6 sovepladser (og 7 hvis en børneflok på 3 kan sove samlet over førerhuset – vognen har nemlig 7 sikkerhedsseler). Førerhus og motor er den samme i alle Cruise Americas C-modeller. Kun størrelsen på ”huset” varierer, hvor C30 modellen som sagt er den største; men ikke altid den dyreste, om end benzinforbruget ligger over C19 og C30 modellerne. Af køreegenskaber kan nævnes automatgear og cruise control.

C30´eren har køkkenet midt i vognen med 3 kogeplader (gas), ovn, mikrobølgeovn og køleskab med fryser. Badeværelse og toilet er adskilt og ligger også midt i vognen. Spisepladsen indendørs kan godt udfordre for 7 personer skulle vejret gøre det svært at sidde udenfor. 6 personer kan lige gå med lidt god vilje. Hele vognen er åben, så man kan bevæge sig fra førerkabine til badeværelse. Dette anbefales ikke gjort under kørslen… og slet ikke af chaufføren… Der er aircondition både i førerkabine og i campersektion. Vognen har en 151 liters vandtank, 83 liters spildevandstank og 22 liters varmvandstank. Sengen over førerhuset er 244 x 145 cm, sengen i soveværelset er 188 x 152, den opredelige seng over spisebordet er 183 x 94 cm og divanen er 172 x 106.

 • C30
 • C30 - Bagagerum
 • C30 - Interiør
 • C30 - Interiør
 • Cruise America C30
 • C30 - Indretning
 • C30 Indretning

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Oplev det vestlige USA i et motorhome fra Cruise America. Start og slut rejsen i San Francisco og oplev den maksimale frihed på 4 hjul i den smukke natur i det sydvestlige USA. Rejs i den skønne sensommer derovre og nyd godt af lavsæsonen i oktober og november. Mange muligheder for gode indholdsrige ruter alt efter interesse og temperament. Vi hjælper gerne med forslag – og alt sammen fra bare kr. 9.950,- per person inkl. flyrejse fra Danmark, 1. nat på hotel ved lufthavnen i San Francisco og 2 ugers leje af en såkaldt C19 (til 2 personer) eller C25 (til 4 personer) med inkluderede 2000 miles (3.200 km), alle nødvendige forsikringer, person- og vognudstyr (dyne, pude, håndklæde, køkkenudstyr mm.) og fri brug af vognens generator (skulle du have brug for strøm ude i naturen).

Udfyld felterne