Motorhomes

USA og Canada på egen hånd

 Ferie i USA med med Cruise America

Ferie i USA med med Cruise America

 Ferie i USA med Roadbear

Ferie i USA med Roadbear

 Ferie i USA med El Monte

Ferie i USA med El Monte

Motorhomes i USA

Alt er stort i USA. Også oplevelserne. Og motorhome i USA er ikke nogen undtagelse. Naturen er mægtig og indbydende, vejene af høj kvalitet, og overalt finder man et stort udvalg af campingpladser og såkaldte RV-parks. Motorhome i USA er intet mindre end fantastisk, og amerikanerne har virkelig forstået at gøre oplevelsen både bekvem og medgørlig.

Motorhomes – nogle kalder dem campere, eller autocampere, men i USA er det reelle ”homes”, så vi holder os til betegnelsen af et motorhome – der er lette at køre. Med servostyring, cruise control og automatgear. Uanset hvilken størrelse man lejer, kan man benytte sit danske førerbevis. Desuden får man en grundig instruktion, når bilen overtages.

Faciliteterne i et motorhome er helt i top. Alle vogne har TV, toilet, brusebad, et særdeles veludstyret køkken og gode senge. Man vil opleve den totale frihed, kan droppe restauranten og nyde frokosten med præcis den udsigt, man måtte ønske. Tillad os at anbefale dig første parket ud til Stillehavet eller panoramapladsen foran Monument Valley.

I samarbejde med Roadbear, Cruise America, Apollo og El Monte, kan vi tilbyde motorhomes i alle størrelser, i flere prisklasser og stort set overalt i USA.

Du kan også læse om:
Citybreaks – Amerikanske storbyoplevelser
Road Trips – USA på egen hånd