When experience matters

Velkommen til Pacific Tours. Og til en verden af store oplevelser i Australien, New Zealand, Canada og USA.

Pacific Tours bygger på nøglebegrebene ERFARING og KVALITET. Vi laver kun rejser, vi selv kan stå helt og aldeles indenfor. Både hvad angår indhold og hvad angår samarbejdspartnere. For os er det vigtigt, at den oplevelse, vi formidler, lever op til de høje krav, man forventeligt stiller til sin ferie.

Det rejseprodukt, vi sammensætter, laver vi selvfølgelig sammen med dig, der rejser. Vi taler sammen på telefonen eller på vores kontor i København eller skriver sammen på mailen. Dermed får vi en rigtig god fornemmelse af den rejse, I ønsker jeg. Samspillet er vigtigt og med alle de oplysninger, vi har brug for, sætter vi jeres rejse sammen, så den har lige præcis det indhold, I vil have. Ligegyldigheder eksisterer ikke i vores verden, og kompromisser indgår vi kun, hvis de er enten nødvendige eller meningsfulde.

Vi er prisbevidste hele vejen igennem rejseforløbet, men går ikke på kompromis med indholdet, hvis ikke det giver mening. Jeres rejse er jeres ferie. Og jeres ferietid er værdifuld og skal ikke bruges på unødvendige spekulationer eller overvejelser, vi som professionelle rejserådgivere ved dukker op undervejs. Derfor samler vi alt i den samlede rejsepakke hjemmefra. Fordi det giver mening.

At vi har været overalt i Australien, New Zealand, Canada og USA er nok at tage hatten for fuld. Men vi har været næsten overalt. Og sammen med vores gode lokale partnere, tør vi godt at skrive, at vi har besøgt hver en krog. Vi har rejst ensomt, vi har rejst som par og vi har rejst med hele familien. Børn og teenagere på både kortere og længere ture. Derfor føler vi os godt rustede til at bidrage til jeres tur.

For os starter jeres rejse ved den første kontakt med os. Og den slutter først, når I tilfredse er hjemme igen. Omhyggelighed er en af grundpillerne i vores arbejde. Det samme gælder for vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. Det vi leverer sammen, det fungerer. Og den dialog, vi har med jer før jeres rejse, vil også sikre jer, at det I møder på jeres tur, stemmer overens med de forventninger, I har. Det er for os professionel logik, og sådan kan vi godt lide det.

Ring, skriv eller lav en aftale med os og kig forbi os på vores kontor i indre København. Så laver vi sammen jeres ferie, sådan som I gerne vil have den.