Hvorfor os?

 

Vi opgraderer jeres drømmerejse på oplevelserne – og holder prisen i ro

Hvorfor er Pacific Tours lidt anderledes? Jo, først og fremmest ser vi verden lidt anderledes, for hos os ligger verdens navle hos vores kunder. Det er herfra, at vores rejser starter og bliver til uforglemmelige oplevelser i Australien, New Zealand, Canada og USA. Fire lande der er nemme at rejse i og svære at lægge bag sig. Vi har selv været der mange gange, men bliver aldrig færdige med at rejse dertil.

Vi er ikke noget særligt – og dog…

Vi kan ikke påstå, at Pacific Tours udfylder et hul eller dækker et fuldstændig nyt behov. Det ved vi nemlig godt, at vi ikke gør. Den danske rejsebranche er nok en af de bedst fungerende i verden med store kompetencer, veluddannede medarbejdere og en stor tryghed og sikkerhed for den rejsende. Både praktisk og økonomisk.

Det, der skiller os lidt ud, er, at I hos os kan være fuldstændig sikre på altid at tale med den samme rejserådgiver. Den personlige kontakt er nemlig vores største fokus. Vi kender af gode grunde ikke alle vores kunder, men gør os meget umage for at komme til det, når vi i tæt samarbejde sammensætter jeres rejser.

”Jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne gøre det billigere selv. Til gengæld fik vi her bedre hoteller, masser af konkrete input til turen og blev dækket af rejsegarantien.”Hans Kolstrup om 4-ugers rejse i Australien med sin hustru og tre sønner.

Få erfaring, indsigt og garanti med i kufferten

I dag kan de fleste booke rejser selv. Vi har dog stærke, lokale samarbejdspartnere og har derfor adgang til andre priser og ordninger. Samtidig tager vi os af alt det praktiske, booker det, der skal bookes, og leverer det til den rigtige pris og selvfølgelig sikret efter loven om pakkerejser.

Pacific Tours bygger på mere end 30 års erfaring i salg af rejser verden over. Og denne erfaring er ballasten i vores virksomhed. Den personlige rådgivning, vores erfaring, input og netværk samt den medfølgende tryghed betaler I ikke ekstra for, og samtidig sparer I de mange timer, det tager at sætte et godt rejsearrangement sammen selv.

Vi kender jeres rejse

Vi har ikke været overalt i Australien, New Zealand, Canada og USA – men næsten. Og sammen med vores gode, lokale partnere, tør vi godt at skrive, at vi har besøgt hver en krog. Vores partnere er nøje udvalgte. Både fordi, de leverer det, vi forventer og har aftalt, og fordi vi gennem de mange år har opbygget et godt venskab med dem.

Desuden har vi selv prøvet at rejse alene, med ægtefælle, og med hele familien inklusive børn og teenagere på både kortere og længere ture. Vi elsker nemlig også selv at rejse.

Det er jeres ferie. Lad os få det bedste ud af den

Vi kan opgradere jeres rejsedrøm, fordi vi gennem egne erfaringer og tætte relationer har mange fordele, vi kan give videre til jer. Ring, skriv eller lav en aftale med os og kig forbi os på vores kontor i indre København. Så laver vi sammen jeres ferie, sådan som I gerne vil have den.

 

Vi kan give jeres rejseplaner vinger, fordi vi…

  • Først lytter til jeres ønsker, og derefter skræddersyer rejsen
  • Har mere end 30 års erfaring i rejsebranchen
  • Kender Australien og New Zealand grundigt og har kørt mere end 30.000 km dernedel
  • Har rejst i (næsten) hver en krog af Nordamerika
  • Kan gøre det billigere gennem stærke samarbejdspartnere
  • Sikrer den personlige kontakt med samme rejserådgiver
  • Er der 24/7 med den tryghed, det giver
  • Sikrer jer efter loven om pakkerejser