Velkommen til Pacific Tours. Og til en verden af uendelige oplevelser i Australien, New Zealand, Canada og USA.

Pacific Tours bygger på mere end 30 års erfaring i salg af rejser verden over. Og denne erfaring er ballasten i vores virksomhed. Vi kender de rejsemål, vi beskæftiger os med, helt ned til mindste detalje, og vi samarbejder med partnere, vi har arbejdet med i mange år. De er nøje udvalgte. Både fordi, de leverer det, vi forventer og har aftalt, og fordi vi gennem de mange år har opbygget et godt venskab med dem. Relationer og et stort netværk betyder meget, og vi bruger aktivt de mange gode og tætte bånd, vi har med vores samarbejdspartnere. Det giver os mange fordele, som vi kan give videre til vores kunder.

Rejsebranchen i Danmark er nok en af de bedst fungerende rejsebrancher i verden. Branchen besidder store kompetencer, de ansatte er veluddannede, og vigtigst af alt, så bidrager den til stor tryghed og sikkerhed for den rejsende. Både praktisk og økonomisk. Derfor vil det nok være noget af en udtalelse at påstå, at vi med Pacific Tours udfylder et hul eller dækker et fuldstændig udækket behov. For det ved vi godt, vi ikke gør. Og alligevel måske lidt. For hos Pacific Tours kan du være fuldstændig sikker på altid at tale med den samme rejserådgiver, hver gang du er i kontakt med os. Den personlige kontakt er nemlig vores største fokus. Vi kender af gode grunde ikke alle vores kunder, men vi gør os meget umage med at komme til det. På det plan, hvor det hører hjemme, når vi i et samarbejde sammensætter jeres rejser.

Vi tager os af alt det praktiske, booker det, der skal bookes, og leverer det til den rigtige pris. Den personlige rådgivning og den medfølgende tryghed betaler du ikke ekstra for, og samtidig sparer du de mange timer, det tager at sætte et godt rejsearrangement sammen selv.

At vi har været overalt i Australien, New Zealand, Canada og USA er nok at tage hatten for fuld. Men vi har været næsten overalt. Og sammen med vores gode lokale partnere, tør vi godt at skrive, at vi har besøgt hver en krog. Vi har rejst alene, vi har rejst som par, og vi har rejst med hele familien inklusiv børn og teenagere på både kortere og længere ture. Vi elsker nemlig også selv at rejse.

Ring, skriv eller lav en aftale med os og kig forbi os på vores kontor i indre København. Så laver vi sammen jeres ferie, sådan som I gerne vil have den.