Om Pacific Tours

Hos Pacific Tours opfylder vi vores kunders rejsedrømme. Lige siden vi etablerede os den 1. februar 2017, har det været vores mission at skabe skræddersyede og unikke rejseoplevelser, der giver minder for livet, og allerede efter det første år har vi glædeligt kunne konstatere, at der er plads til os. Det glæder os, for vi kan lide at lave, det vi laver. Nemlig at bidrage til at opfylde rejsedrømme.

Og hvem er vi så? Ja, først og fremmest er vi et team af rejseglade personer. Vi har alle prøvet en hel del på de kontinenter, vi sender vores kunder ud til. Desuden er vi gode til at dele vores erfaringer, og hver især har vi vores favoritter. Jacob er vild med den amerikanske vestkyst – og i øvrigt god til tekster og grafik – Anna har tabt sit hjerte til Canada – og samtidig et organisatorisk geni, der holder styr på alt det bag facaden – Terje har vel testet stort set alle golfbaner i både USA (overdrevent men tæt på) og Australien – og passer meget omhyggeligt virksomhedens økonomi – og Michael er meget beskedent vild med det hele og dem alle. Han er idemanden bag virksomheden og står også for den daglige drift.

Sammen har vi over 50 års erfaring med at lave rejser og har tidligere gjort det sammen eller hver for sig i Gate Eleven, My Travel, Maersk, Nordmanns Reiser, Air Canada, Risskov Travel Partner og i Spies. Desuden er vores netværk stort og særdeles frugtbart. Vi har været i de fleste kroge i alle 4 lande, og der, hvor vi ikke har været, ja der har vores lokale samarbejdspartnere været. Disse partnere har vi kendt i årevis, og er udvalgt på deres professionalisme og fordi, vi kan lide dem som mennesker. Det betyder meget for os, det betyder meget for dem, og ofte har det også en god betydning for vores kunder.

Ring til os, skriv til os eller kom forbi os efter aftale og lad os kort og godt opfylde jeres rejsedrømme

Vil I i kontakt med os, kan I altid fange en af os på telefon +45 88306645 eller på mail kontakt@pacifictours.dk