Om Pacific Tours

Hos Pacific Tours opfylder vi vores kunders rejsedrømme. Lige siden vi etablerede os den 1. februar 2017, har det været vores mission at skabe skræddersyede og unikke rejseoplevelser, der giver minder for livet, og allerede efter det første år har vi glædeligt kunne konstatere, at der er plads til os. Det glæder os, for vi kan lide at lave, det vi laver. Nemlig at bidrage til at opfylde rejsedrømme.

Og hvem er vi så? Vi er to erfarne venner, der sammen og hver for sig har oplevet en masse, som giver mening i forhold til at drive et rejsebureau.

Michael Jensen – personlig rådgiver og kontakt

Michael er idemanden bag virksomheden. Han står også for den daglige drift, og det er i stor udstrækning Michaels rejserådgivning, vi bygger forretningen på. Fra jeres første kontakt med os, og til I er godt hjemme igen. Michael har været i rejsebranchen siden 1983 og beskæftiget sig med salg, produktion og ledelse i blandt andet Gate Eleven, My Travel, Risskov Travel Partner og Spies Rejser.

Desuden er han bestyrelsesmedlem i Discover America komiteen i Danmark, og så har han naturligvis i årevis flittigt besøgt Australien, New Zealand, Canada og USA på alverdens måder. ”Det bliver man ligesom aldrig helt færdig med…”

Terje Gabrielsen – økonomi og rejsepassion

Terje styrer økonomien. Det er det, han er bedst til. Terje har haft ledende roller i større internationale virksomheder i Norge, USA og Brasilien og har rejst jorden rundt flere gange end de fleste, så det internationale udsyn fejler ikke noget. Pacific Tours er også repræsenteret i golfmiljøet – det er sådan et godt sted at pleje netværket – og det tager Terje sig også nødtvungen sig af.

Lad os opfylde jeres rejsedrømme

Vil I i kontakt med os, kan I altid fange en af os på telefon +45 88306645 eller på mail kontakt@pacifictours.dk