Pacific Tours blev etableret den 1. februar 2017 og allerede det første år, har vi glædeligt kunne konstatere, at der er plads til os. Det er vi glade for, for vi kan lide at lave, det vi laver. Og det er i virkeligheden hele tanken med Pacific Tours. At skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at være, og hvor vi kan bidrage med at opfylde rejsedrømme.

Og hvem er vi så? Vi er tre erfarne venner, der sammen og hver for sig har oplevet en masse, der giver mening i forhold til at drive et rejsebureau.

Michael Jensen er idemanden bag virksomheden. Han står også for den daglige drift, og det er i stor udstrækning hans rejserådgivning, vi bygger forretningen på. Fra din første kontakt med os og indtil du er godt hjemme igen. Michael har været i rejsebranchen siden 1983 og beskæftiget sig med salg, produktion og ledelse i blandt andet Gate Eleven, My Travel, Risskov Travel Partner og Spies Rejser. Han er bestyrelsesmedlem i Discover America komiteen i Danmark, og så har han naturligvis i årevis flittigt besøgt Australien, New Zealand, Canada og USA. ”Det bliver man ligesom aldrig helt færdig med…”

Terje Gabrielsen styrer økonomien i forretningen. Det er han bedst til, så det får han lov til. Terje har haft ledende roller i større internationale virksomheder i Norge, USA og Brasilien, og så har han rejst jorden rundt flere gange end de fleste. Pacific Tours er også repræsenteret i golfmiljøet – det er sådan et godt sted at pleje netværket – og det tager Terje sig også nødtvungent af. Terje og Michael kender oprindeligt hinanden fra fodboldmiljøet i Oslo, og det var da også på Anfield Road i Liverpool, at Pacific Tours blev både født og døbt.

Bo Møller tager sig af alt det, der har med markedsføringen at gøre. Både digitalt og hvor det ellers giver mening. Han synes, det er klogt, at vi som et minimum er med på de store rejsemesser i Herning og i Øksnehallen i København. SEO og Google Adwords er bare to af flere begreber, Bo har overtalt os andre til at synes, vi skal have bare en lille smule fokus på. Så det har vi selvfølgelig…. Bo har en baggrund i medieindustrien, Maersk og i Risskov Travel Partner, hvor han og Michael i øvrigt indledte det tætte samarbejde og gode venskab.

Vil du i kontakt med os, kan du altid fange en af os på telefon +45 88306645 eller på mail kontakt@pacifictours.dk