Britz

Britz (***) En stor flåde, mange modeller og udlejningskontorer i hele Australien. Britz er bestemt et af de selskaber, der kommer i betragtning, når man står og skal vælge campervan eller motorhome Down Under. Britz er i ejerforhold med Maui og bærer rollen som det billigere selskab for de rejsende, der stadig ønsker den gode kvalitet. Britz´ modeller er nye som ældre. Dog aldrig ældre end 5 år.

Hitop

En bekvem og kompakt lille størrelse. Perfekt til det udforskende par, der både vil have bekvemmelighederne og campinglivets frie liv med på rejsen. Nem at køre og nem at slå lejr med. Hitop´en indendørs spiseplads – om natten opredt til 2 senge – mikroovn, lille køleskab, kogeblus, 39 liters vandtank og 44 liters spildevandstank. Vognen er bygget over en benzindrevet Toyota Hiace med enten manuelt eller automatisk gear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Venturer

En pragtfuld camper. I har det hele med, og vognen er ikke større end en mellemstor varevogn. Soveplads til 2 personer, minikøkken med 3 gasblus, køleskab, mikrobølgeovn og udendørs BBQ grill, DVD afspiller og bad og toilet. Venturer´en er bygget over en dieseldrevet Mercedes eller VW med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Venturer Plus

Venturer modellen til 2 voksne og et barn. Soveplads til 2 personer og et barn, minikøkken med 3 gasblus, køleskab, mikrobølgeovn og udendørs BBQ grill, DVD afspiller og bad og toilet. Venturer´en er bygget på en dieseldrevet Mercedes eller VW med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Explorer

Et oplagt valg til den lille familie med 2 børn, der hellere vil bruge rejsebudgettet på ekstraoplevelser frem for et fancy motorhome med hele pakken af ekstraudstyr. I opredt tilstand har modellen 2 dobbeltsenge. I dagtimerne et rummeligt bord & sofaarrangement med højt til loftet. Desuden lille køkken med 2 kogeblus, køleskab (80 liter) og mikroovn og 39 liters vandtank (44 liters spildevandstank). Vognen er bygget på en stærk Toyota Hiace 3,0 liters benzindrevet motor med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Vista

Flot motorhome med 6 sovepladser fordelt på 3 dobbeltsenge. De to af disse er faste. Den tredje er det opredelige sofa og spisearrangement midt i vognen. Dermed er vognen også populær blandt rejsende, der består af 2 voksne par. I vognen her har I et fint køkken med 2 gasblus, stort køleskab (136 liter) og mikrobølgeovn. Desuden stor vand- og spildevandstank (hver på 82 liter), DVD afspiller, bad og toilet og god opbevaringsplads. Denne Vista kommer i flere bilmodeller. Alle dieseldrevne og med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————- 

Frontier

Stort 6 personers motorhome med plads til hele familien. Eller i hvert fald 6 af jer. I dagtimerne med 2 siddeområder. Midt i vognen og bagi. Om natten bliver disse to opredt til 2 dobbeltsenge, og den 3. dobbeltseng finder I over førerhuset. Måske lader I den bagerste være en seng under hele rejsen, og bruger bord og sofa midt i vognen til at sidde og nyde udsigt og mad fra. Gør I det sådan, er vognen i øvrigt perfekt for de 2 par, der rejser sammen. I vognen her har I et fint køkken med 2 gasblus, stort køleskab (90-140 liter) og mikrobølgeovn. Desuden stor vand- og spildevandstank (hver på 82 liter), DVD afspiller, bad og toilet og god opbevaringsplads. Denne Frontier er bygget på en dieseldrevet Mercedes eller VW med automatgear.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————- 

Safari 4WD

En 5-personers firhjulstrukken Volkswagen Amarok med udtrækkeligt køkken bagi. Inklusive 2 kogeplader og 40 liters køleskab. God plads til den medbragte bagage på taget og så sover du i det telt, der følger med i udlejningen. Madras, soveposer, puder og håndklæder følger også med i udlejningen.

Udlejes kun i Alice Springs, Broome, Darwin og Perth.

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————- 

Safari Landcruiser 4WD

En 5-personers firhjulstrukken Toyota Landcruiser med udtrækkeligt køkken bagi. Inklusive 2 kogeplader og 40 liters køleskab. 2 personer sover i opsætteligt telt på taget, og 3 personer sover i det tilhørende teltanneks på siden af vognen. Enkelt at sætte og hurtig at lægge ned igen. Madras, soveposer, puder og håndklæder følger også med i udlejningen. Det samme gør vandtank på 20 liter.

Udlejes kun i perioden april til november og kun fra Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin og Perth.

Priserne på Britz´ campervans og motorhomes er såkaldte FLEX priser. Eller – og mere forståeligt – priser, der justeres hver uge i forhold til udbud og efterspørgsel. Ganske enkelt bestemt af antallet af vogne, der er tilbage at sælge, og hvor efterspurgt Britz oplever den givne sæson lige netop nu.

Derfor er den bedste måde, vi kan oplyse dig en præcis pris på, ved at du udfylder nedenstående skema og sender det ind til os. Så får du et nøjagtigt tilbud tilbage fra os indenfor 24 timer.

Hitop fra Cairns: 

  • 35% rabat og intet envejsgebyr.
  • Rejs i perioden 22. maj til 13. august 2017
  • Køb i perioden 22. maj til 25. juni

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Overalt i Australien ligger der dejlige campingpladser. Op langs den skønne østkyst, i badebyerne, i storbyerne, i outbacken, ensomme Western Australia, grønne Victoria og omkring vinmarkerne i South Australia. Udvalget er stort og priserne er overkommelige. Ofte kører man bare forbi og finder en plads, mens det på få tider af året betaler sig at forhåndsreservere. Ikke nødvendigvis måneder i forvejen, men måske bare et par dage før forventet ankomst.

Vi samarbejder med Big 4 pladserne. Gode 4-stjernede pladser, ofte med ekstra faciliteter som swimmingpool og wifi, som kan bookes på dette link.

Udfyld felterne