Oplevelsesrejser

Unikke oplevelsesrejser

Unikke oplevelsesrejser er en investering af unikke minder. Der er et engelsk ordsprog, som siger:”Collect moments not things”, og netop dét er vi helt enige i. Derfor har vi, hos Pacific Tours, fokus på de største og bedste unikke oplevelser. Om i vælger enten at tage til USA, Australien eller New Zealand er helt op til jer. Det er i disse lande, at vi har vores ekspertise og kernekompetencer, så vi ved, at alle tre lande har særlige unikke værdier at byde på.

Vi har et særligt fokus for dem der elsker flot natur, anderledes kultur og ikke mindst en gæstfri befolkning, hvor man føler sig velkommen med åbne arme, og er klar til at gå på opdagelse gennem kvalitetssikrede og skræddersyede oplevelsesrejser. Vi kan især anbefale de eventyrlystne mennesker, at tage turen gennem landene i et motorhome. Motorhomes findes i forskellige størrelser, så om i er et par, venner eller hele familien afsted, så finder vi en model, der passer lige efter jeres behov. Vi har rigtig mange samarbejdspartnere i disse tre lande. Derfor foregår kommunikationen således, at vi kan kontakte dem hurtigst muligt, for at få et pristilbud ud fra både jeres mode,l og i jeres lejeperiode.

Kør med Motorhome på oplevelsesrejser i Australien, New Zealand og USA

Og hvorfor så tage rundt i et kørende hjem? Landene har super velholdte veje og faciliteter, som understøtter den store interesse, der er fra folk om at trille på landevejene mellem de forskellige seværdigheder, set som en del af rejsen selv. Det er også på denne måde, at man kommer helt tæt på de naturskønne områder, og får set ting man normalt aldrig ville se på oplevelsesrejser. I USA kan man eksempelvis køre rundt i Alaska eller f.eks. en tur igennem Yellowstone nationalpark. I Australien gennem den røde Outback, som uden tvivl er et ”must see” eller New Zealand, som toppen af kransekagen, har et helt unikt landskab, som ikke kan beskrives, men simpelthen fysisk og visuelt bare skal mærkes.

Skræddersyede oplevelsesrejser

Skræddersyede rejser er netop vores kernefokus. Vi ved nemlig, at alle har egne rutiner og behov, som vi netop skræddersyer og tilpasser, så vi ved, at i trygt og bekvemt kan tage af sted på jeres livs eventyrrejse.

Vi har tæt dialog med vores kunder, hvoraf vi lyttende spørger ind til hvad jeres behov og ønsker er inden for oplevelsesrejser, i vores 3 udvalgte lande, og heraf sammen finder ud af hvilken model der passer bedst til jer.

Vil man eksempelvis have en kør selv ferie i USA (også kaldt road trip), er vores fokus netop på, hvordan vi kan lave skræddersyede rejser ud fra det udvalgte land med et road trip. Ikke nok med at i får friheden, til at kunne føle jer fri på de store Highways, så er der også en åben model til frit at kunne udforske landskabet – og med vores forslag, som kvalitetssikrer rejsen, får i oplevelsesrejser som du/I altid har drømt om at udleve.

Find de bedste oplevelsesrejser allerede i dag

Uanset hvilke oplevelsesrejer i end ønsker, som jeres næste unikke eventyrlige rejse, så laver vi jeres perfekte skræddersyede rejse med særlig omhu ud fra vores ekspertise! Kontakt os i dag på 88 30 66 45 og del dine tanker og idéer med os. Så vil vi komme med vores uforpligtende bud på jeres næste rejse. Vi sender alle vores kunder afsted på oplevelsesrejser i trygge og kompetente rammer, på deres livs oplevelse.