Den Ultimative New Zealand tur er turen for jer, der aldrig har været i New Zealand før og måske heller aldrig kommer det igen. Turen er for jer, der på én rejse vil have det hele med hjem og samtidig opleve vidunderlige New Zealand på en stille og på ingen måde ”jappende” facon. Vi betragter denne tur som vores ”Signatur rejse” uden kompromisser og begrænsninger. Hoteludvalget er ikke prangende luksus, men alligevel valgt med stor omhyggelighed, og indholdet af ture og seværdigheder er også valgt ud fra grundige overvejelser i forhold til, hvad vi synes, Den Ultimative tur til New Zealand skal indeholde.

Som på alle vores øvrige ture gælder det også her: Er der noget, I ønsker gjort anderledes, så er det en smal sag for os at ændre på rejsen. Og vores rådgivere kan hurtigt give jer vores syn på jeres ønsker. Således at den færdige tur fortsat bliver jeres ultimative New Zealand tur..

Dag til dag program

 • Dag 1: Velkommen til Auckland

  Ved ankomsten til Auckland bliver I mødt af en repræsentant fra Pacific Tours, der byder jer velkommen til New Zealands største by og kører jer til jeres hotel. Måske kommer I hele vejen fra Danmark, og så er det dejligt at tjekke ind på et hotel lige midt i den smukke storby; en lille halv times kørsel fra lufthavnen. Tidsforskel og dermed en smule jetlag er nok ikke at undgå, og dagen i dag bruger I til at ”lande i”.

 • Dag 2: Mere Auckland

  Bilen leveres til jer på hotellet på aftalt tidspunkt.  Derefter opleves Auckland på egen hånd.

  Byen er New Zealands største by og uden overdrivelse en af verdens smukkeste storbyer. Beliggende i det nordlige og subtropiske New Zealand. Selv om vinteren bliver det aldrig rigtig koldt her, hvilket i øvrigt er kendetegnende for store dele af den nordlige del af Nordøen. ”City of Sails”, som byen helt naturligt ynder at kalde sig, omgives af smukke sandstrande og frodige regnskove, og en komplet oplevelse inkluderer således også en tur ud af byen. Her er ganske enkelt nok at tage sig til. Start med at strække benene nede i den mægtige lystbådehavn, Viaduct Harbour. Området er byens naturlige centrum med liv og en altid god stemning. Det er også hernede fra, at færgen ud til Waiheke Island afgår, hvis I er til gourmet mad og hyggelige vingårde. En let vandretur op til toppen af noget så usædvanligt som byens højeste vulkan, Mt. Eden, er også en af mange muligheder for at få strukket benene godt igennem. Heroppe er der en pragtfuld udsigt ud over hele Auckland Bay. Det er der også oppe fra Sky Tower. Hvor man i øvrigt kan komme på en lille 360 graders vandring i 300 meters højde; på den forkerte side af panoramavinduernes ellers så trygge afskærmning. Afslutningsvist – og meget alternativt – kan I vælge at hoppe ned fra tårnets top. Ja, det lyder forkert, men den er god nok. Og selvfølgelig gjort under sikker og kyndig vejledning.

 • Dag 3: Auckland til Paihia (226 km/3 timer)

  Turen fra Auckland til Bay of Island tager omkring 3 timer, men giv jer selv muligheden for enkelte afstikkere og hyggelige stop undervejs. Det nordligste New Zealand er bakket og smukt og med mange helt fantastiske udsigtspunkter. Området er subtropisk og kan nydes året rundt.

  Den lille by Puhoi har tyske rødder og graver man lidt i byens historie, fanges man hurtigt af den ihærdighed, de mange immigranter havde med sig i deres iver på at starte et nyt liv. Kawakawa kaldes også for ”the gateway to Bay of Islands”. En af byens helt store attraktioner her er såmænd et offentligt toilet. Designet af den østrigske kunstner, Frederick Hundertwasser. Et sjovt og værdigt stop. Paihia er ikke overraskende populær blandt os rejsende. Byen ligger godt i forhold til det store udbud af oplevelser på og omkring Bay of Islands.

 • Dag 4: Oplev Bay of Islands

  Populært kendt som det ”vinterløse nord” og omgivet af mere end 140 subtropiske atoller. Bay of Islands er smuk paradisisk New Zealand natur med lange endeløse og uberørte tropiske strande og et tillokkende omkringliggende maritimt miljø med blandt andet delfinsvømning og hvaludflugter. Er I til dykning har Bay of Islands også store ting at byde på under vandet og på land står de kæmpestore og ældgamle Kauri træer. Helt oppe i nord møder Stillehavet det Tasmanske Hav ved Cape Reinga og udsigten fra det berømte fyrtårn heroppe er særdeles spektakulær. For en lille dreng, vi mødte på vores seneste tur, også meget tankevækkende: ”Far, hvor mange liter vand er der egentlig i Stillehavet…?” Vi har inkluderet en overflyvning af det smukke nord, hvor I lander bare 20 km syd for Cape Reinga for derfra at køre rundt i det allernordligste New Zealand.

 • Dag 5: Bay of Islands til Snells Beach via Waipoua Forest (295 km/4 timer)

  Det er kun fordi Danmark ligger så forbistret langt væk, at vi vil have hele New Zealand med på én tur. For i virkeligheden er dette nordlige område omkring Auckland i sig selv minimum 2 uger værd at boltre sig i. Northland, Coromandel og Auckland er måske lettere undervurderet. Og det gør vi lidt ekstra ud af på rejsen her. I dag går turen tilbage mod Auckland. Men ikke helt til Auckland. Kun til Snells Beach. Først ad Northlands vestkyst og langs kysten ud mod det Tasmanske Hav. Dagens store oplevelser skal findes i Waipoua Forest med sine enorme kauritræer. Her findes der et stort udbud af afmærkede vandrestier. Korte som lange. Den korteste er bare 5 minutter og fører jer op til det største af alle kauritræerne, Tane Mahuta. The Kauri Museum i byen Matakohe er også et stop værd. Som i øvrigt handler om meget mere end ”bare et træ”. Tilbage på State Highway 1 for en stund, før I svinger til venstre og rammer Matakana og nyder vinsmagning af sin bedste art. Matakana er et populært weekendudflugtsmål fra Auckland og om lørdagen er Farmers Market en i særklasse god oplevelse. Snells Beach ligger ikke langt fra Matakana. Kom gerne hertil tids nok til at opleve Tawharanui Marine Reserve med de mange langstrakte øde sandstrande. Snorkling her er uhørt godt.

 • Dag 6: Snells Beach til Coromandel (270 km/4 timer)

  Videre mod Coromandel runder I helt naturligt Auckland igen. Men kun for at køre igennem og lægge den bag jer. Halvøen Coromandel er en vidunderlig del af New Zealand. Langstrakte tropiske sandstrande, kuperede landskaber med skønne vandremuligheder, små townships og øde grusveje helt i nord, der fører op i et bølgende grønt bakkelandskab med masser af græssende får. Før I når Whitianga har I lagt vejen forbi Driving Creek Rail. I virkeligheden et pottemagerværksted, hvor en togbane er brugt til at hente ler i bjergene med. Nu om dage er skinnerne mest til for besøgende turister, men lad jer ikke skræmme af det. Det er et hyggeligt lille sted, der bringer jer rundt i et lille udsnit af Coromandels smukke natur.

  Whitianga ligger ud til Mercury Bay. Med sine mange paradisiske laguner. Kaptajn Cook lagde til her i 1769 og har senere fået en af de absolut dejligste strande opkaldt efter sig. Cook Beach hedder den og er i virkeligheden bare en af mange fantastiske strande i området. I overnatter i Whitianga og bruger også byen som udgangspunkt for jeres Coromandeloplevelser.

 • Dag 7: Oplev Coromandel

  En frisk formiddagssejlads på et 28 fod stort tidligere kystvagtsskib tager jer med til Cathedral Cove og de termiske varme kilder på Hot Water Beach. Tag badetøj og håndklæde med på turen og lån snorkeludstyr ombord og tag en svømmetur i det klare vand. De smukke undervandsomgivelser kan også nydes på båden, hvor et undervands kamera viser billeder undervejs af det, der ligger lige under overfladen.

  Måske bruger I dagen på en sandstrand, måske tager I rundt i Whitiangas spændende fortid på byens museum kombineret med cafebesøg og vinsmagning, eller måske er I med legendariske Kiwi Dundee på en overraskende vandretur rundt i Coromandels smukke natur. Mulighederne er mange og valget er jeres.

 • Dag 8: Coromandel til Rotorua (221 km/3 timer)

  Før Coromandel bliver til Bay of Plenty ligger kører I gennem byen Waihi, hvor den aktive guldmine Marthas Mine med sit mægtige gyldne krater tydeligt viser, hvilken rigdom Moder Jord også gemmer på. Oplev området med Waihi Gold Mine Tours og bliv klog på guldet i byens Gold Discovery Centre. Herfra videre til Matamata, hvor Hobbiton Movie Set ligger. For Ringenes Herre- og Hobbitten fan er det Middle-Earth når det er bedst. Få en rundvisning i området og nyd en hjemmebrygget Hobbit-øl i den karakteristiske The Mill. Straks syd for Matamata ligger byen Tirau. Er I ikke stoppet i Matamata, så er Tirau et godt valg for en kaffepause. Byen er hyggelig og har mange små indbydende butikker med lokal brugskunst.

  Rotorua er kendt for sine mange varme kilder. Og samtidig er den det kulturelle centrum for Maori folket. Begge dele vil præge jeres ophold i byen.

 • Dag 9: Oplev Rotorua

  Varme kilder, kogende mudder og springende gejsere. Rotorua er varm i undergrunden og ligger i en af verdens mest aktive vulkanske regioner. Ligesom i Island dufter man svovl i den friske luft. Byen er samtidig centrum for Maorikulturen og emmer af de indfødtes historie. Te Puia ligger lige i udkanten er byen og er det rå og rigtige sted at starte. Her bobler og koger de varme kilder, og her springer byens højeste gejser, Pohutu. Te Puia er også Maorikunst og Maori kultur. Alt det man ikke ved om New Zealand vækkes her og danner en perfekt ramme og forståelse for mange af de oplevelser, der ligger og venter jer på rejsen.

  Engang var New Zealand dækket af grøn regnskov. Ja, det er ikke mange hundrede år siden. Men meget er sket siden de første europæere kom hertil. Meget er også sket siden den australske possum kom til landet. Intentionerne var nok fine, men mange – og også alt for mange – kiwier (altså fuglen) har mistet livet til det sultne pungdyr. Det har vendt op og ned på balancen i naturen. Og det har Rotorua Canopy Tours valgt at gøre noget ved. Med afsæt i ziplining fra trætop til trætop, investerer firmaet en stor del af deres indtjening i oprettelse af naturens balance, og på bare få år har Rotorua Canopy Tours bidraget til, at kiwien nu er tilbage i regnskovene omkring byen. Vi har inkluderet oplevelsen på jeres tur. Både for at give jer suset og fornøjelsen og ligesådan for at vise vores venner dernede, at vi bifalder og beundrer deres engagement.

  Rotorua har en skøn tiltrækningskraft og er et sandt mixture af klassegastronomi, velværeoplevelser og forlystelser beliggende i den smukkeste og mest ejendommelige natur, og mulighederne for oplevelser og udfoldelser er således uanede. Det er et område, der ganske enkelt er værd at give nogle tanker. Også før I ankommer.

 • Dag 10: Rotorua til Napier (210 km/3 timer)

  Turen fra Rotorua går først igennem de termisk aktive landskaber syd for byen. Nåede I ikke Waimangu i går, er det således helt naturligt at gøre stop her på denne første del af dagens etape. Straks før Taupo lægges vejen forbi det imponerende Huka Falls. Endnu en af New Zealands mange vilde naturoplevelser. Lake Taupo er i virkeligheden et gammelt vulkankrater. Et af de helt store af slagsen og formet ved et af verdens største vulkanudbrud for ”bare” 1800 år siden. Her svinger I østover og kører ind igennem Ahimanawa bjergene for på den anden side at rulle ned i den smukke Hawkes Bay til art deco byen Napier. En perle af en hyggelig helårs Stillehavsferieby. Med egen velsmagende vinproduktion, livligt cafeliv og flere solskinstimer end de fleste newzealandske byer kan bryste sig med.  

 • Dag 11: Oplev Napier og Hawkes Bay (210 km/3 timer)

   

 • Dag 12: Napier til Martinborough (271 km/3½ time)

  Den smukke Hawkes Bay lægges bag jer, og I bevæger jer sydpå gennem noget af New Zealands rigeste landbrugsjord. Efter en times kørsel kommer I til Dannevirke, hvor efterkommere af de første skandinaviske immigranter stadig bor. Denmark Street, Copenhagen Square og en dansk mølle på hovedgaden Queens Street. Og så er der ellers ikke meget mere dansk at komme efter her. Hvilket ikke gør det store. I er nemlig på vej ned til Martinborough i Wairarapa distriktet. Og nogle af New Zealands bedste Pinot Noir vine. Lej en cykel i Martinborough og kør en klassisk cykelvintursrunde med let smagning undervejs. Måske en frokost på Poppies, og så skal I i øvrigt ikke glemme, at man i nærliggende Greytown smager på noget af landets bedste chokolade hos Schoc Chocolates (prøv en ”lime chilli in a rich dark chocolate”).

 • Dag 13: Martinborough til Wellington (73 km/1 time)

  New Zealands hovedstad, Wellington, ligger helt i syd på Nordøen pakket godt ind af en stor naturhavn. Byen er helt umulig at komme udenom – og heldigvis for det – når man rejser mellem Nord- og Sydøen, da det er her færgerne sejler fra og til. I kører hertil fra Martinborough på en lille time gennem de smukke Rimutakabjerge. Wellington er charmerende på sin helt egen lokale måde. Selv om det kompakte centrum er nemt at både finde og komme rundt i, er det populært – og særdeles godt tænkt – at leje en cykel til at komme lidt ud i periferien. Enten ud til Peter Jacksons filmstudier, Weta Cave, eller op til Mount Victoria, hvorfra der er den skønneste udsigt over byen og Cook Strædet. En anden god mulighed for at se byen oppefra er ved at tage den karakteristiske kabelbane op til den botaniske have, og Weta Cave kan man også opleve uden cykel på en af de mange Lord of the Rings-ture. Der efterlader jer med den fine viden om, at Wellington er med i filmskabernes absolutte superliga. Te Papa er New Zealands fantastiske nationalmuseum. Og uanset vind og vejr, er det et simpelt ”must” at bruge timer herinde. Aftentimerne kan I udforske de mange spændende cafeer og restauranter i. Wellington har et stort udbud af det hele lige fra det finere franske til det eksperimenterende newzealandske køkken. Og de lokale elsker at færdes ude og bidrage til, at deres lille charmekrog er blevet til en af de mest vibrerende i landet. Zealandia er en anden god aftenoplevelse (og inkluderet i turen). Det er sit eget lille naturreservat, hvor man har bestræbt sig på at genskabe det New Zealand, maorierne havde for dem selv for bare få hundrede år siden, dækket af regnskov og med et rigt fugleliv. Og her skal man ikke være mere end almindelig ”gennemsnitsheldig” for at møde landets nationalfugl, kiwien.  

 • Dag 14: Wellington-Picton (InterIsland Ferry)-Abel Tasman National Park (162 km/2 timer + 3 timers sejlads)

  Dagen starter med den smukke sejltur over Cook Strædet, hvor det sidste stykke ind gennem Sydøens nordlige fjordarme er helt fantastisk.

 • Dag 15: Oplev Abel Tasman National Park

   

 • Dag 16: Abel Tasman National Park til Kaikoura via Marlborough Wine Country (297 km/4 timer)

   

 • Dag 17: Oplev Kaikoura

   

 • Dag 18: Kaikoura til Christchurch (170 km/2,5 time)

  Gennem vinproduktion i Waipara Valley, hvor også store fåreflokke minder jer om, at New Zealand, med sine 45 millioner får, har en ganske betydningsfuld uldproduktion. Er tiden til det anbefaler vi jer at lægge vejen forbi Hanmer Springs og nyde et afslappende bad i de termiske kilder her, før I er fremme i Sydøens største by, Christchurch. 

 • Dag 19: Oplev Christchurch

  Uanset hvordan man oplever Sydøen, så er Christchurch svær at komme udenom. Og heldigvis for det. Den er en skøn oase, der binder hele øen sammen på midten. Ud til det mægtige Stillehav og omgivet af den smukkeste natur. Med sine mange grønne parker kaldes byen også for The Garden City, og den er en vidunderlig by at slentre rundt i. Hop på Christchurch Gondola og nyd udsigten over byen fra Port Hills eller oplev byen i en sporvogn med Christchurch Tram. Den kommer hele vejen rundt, mens konduktøren fortæller jer om det, I kører forbi. Flere steder på ruten har I mulighed for at hoppe af – og stige på igen – og oplevelsen er således en glimrende måde at opleve hele byen på i et særdeles behageligt tempo. Udenfor byen skal man ikke køre langt for at opleve smukke vinmarker, gode mountainbike ruter, adrenalin sugende bungy jumps eller måske en runde verdensklasses golf. The International Antarctic Centre ligger lige i udkanten af byen og giver dig en oplagt lejlighed til at opleve Sydpolen på nært hold.

 • Dag 20: Christchurch til Mt. Cook National Park (350 km/5 timer)

  I dag kører I gennem hjertet af Sydøen. Henover Canterburys langstrakte sletter. Hold en pause i hyggelige Geraldine, og lad herefter højlandet tage over fra slettelandskabet. Turen går op over Burkes Pass, før I når den smukke by Tekapo, beliggende ned til gletsjersøen af samme navn. Fra Lake Tekapo videre til Lake Pukari og snart er I oppe Mount Cook National Park og helt ubeskriveligt smukke omgivelser.

 • Dag 21: Mt. Cook National Park til Dunedin (318 km/4 timer)

  Ned fra bjerget og videre sydpå. Turen går gennem byen Twizel, som mange vil genkende fra Ringenes Herre. Oplev klassisk newzealandsk fåreklipning i Omarama, hvidstenede bygninger i Oamaru og kæmpe runde kampesten i Moeraki. Afslutningsvist – det kræver timing – ser du måske blåpingviner komme i land efter dagens arbejde til havs.

  Dunedin har tydeligt skotske aner. Noget der er med til at give denne New Zealands fjerdestørste by sin helt egen charme.

 • Dag 22: Oplev Dunedin og Otago halvøen

  Dunedin er kendt som ”the Edinburgh of the South”. Arkitekturen minder om den skotske hovedstad, omgivelserne minder om den skotske hovedstad, og byens indbyggere har en snert af skotsk accent i deres ellers så skønne newzealandske dialekt. Dunedin er en universitetsby, hvilket gør den livlig på en behagelig måde. Er I i byen på en lørdag, så læg vejen forbi Farmers Market ved byens gamle og smukke stationsbygning. Er I i byen på ugens øvrige dage, skal I også lægge vejen forbi stationen. Den emmer af ynde. Og er i øvrigt på listen over ”verdens 200 største seværdigheder” … (ja, sådan en liste findes der også). Udenfor Dunedin ligger New Zealands eneste slot, Larnach Castle. Læg vejen forbi dette, når I kører ud til Otago halvøen for at opleve verdens eneste fastlandskoloni af albatrosser. En absolut ubeskrivelig oplevelse. Som kun bliver endnu bedre af, at man også kan møde pingviner herude.

 • Dag 23: Dunedin til Te Anau via South Otago & Southland (387 km/5 timer)

  Ruten i dag går gennem Southland regionen med massevis af landbrugsjord. Men i stedet for at køre ad den klassiske direkte vej til Te Anau, anbefaler vi jer at tage turen langs kysten via det øde og dog let fremkommelige the Catlins. En virkelig smuk tur med mange gode vandreture både langs vandet og inde i landet. Ensomme strande med sæler og søløver, tæt skov med store vandfald og enkelte småbyer, hvor man i Bluff kan nyde et fortræffeligt østersmåltid. Naturen opleves i dag så smuk og frodig, at man sagtens forstår, hvorfor New Zealand også bliver kaldt ”paradisets have”. Fra det allersydligste går det naturligvis nordpå. Først igennem Southlands hovedby Invercargill og derfra videre op til Manapouri, hvorfra turene ud til Doubtful Sound starter. Det sidste stykke op til Te Anau er herfra hurtigt gjort.

 • Dag 24: Te Anau - Milford Sound – Te Anau (233 km/4 timer)

  Vejen mellem Te Anau og Milford Sound er en af de smukkeste og mest ikoniske strækninger i hele New Zealand. Fra krystal klare søer og tårnhøje bjergtinder til skrånende gletsjerformede grønne enge. Stræk benene på the Chasm Walk og få endnu en åbenbaring af en naturoplevelse. Med vandfald, hængebroer og en fossende Cleddau river. Videre gennem the Homer Tunnel; et 1200 meter langt. Og så er I fremme ved Milford Sound hvor en tur ud på fjorden er et af de absolutte højdepunkter på New Zealand-rejsen. Oplevelsen kan ikke beskrives med ord alene. Men regnskove, vandfald, pingviner og delfiner siger sit. Og nej… man kan ikke bare tage til Norge…  Turen går samme vej tilbage til hyggelige Te Anau.

 • Dag 25: Te Anau til Queenstown (164 km/2 timer)

  Afstanden til Queenstown er ikke længere, end at den kan gøres på en formiddag. Og det anbefaler vi jer at gøre. Der ligger en stor oplevelse og venter på jer: Queenstown. Vel nok New Zealands vildeste by på den absolut ”fede måde”. Queenstown er bungy jumps, jetboats og river rafting. Queenstown er lækre restauranter, hyggelige cafeer og masser af liv. Og Queenstown er vingårde, cykelture og omgivelser så smukke, at man bare har lyst til at blive her i ugevis.

 • Dag 26: Oplev Queenstown

  Skønt det at Queenstown er udråbt som New Zealands ”adventure capital” har byen meget mere i sig end action pakkede oplevelser. Beliggende på bredden af Lake Wakatipu nedenfor det skyhøje panorama fra de bastante Remarkable Mountains er byen som omtalt omgivet af en overflod af naturlige vidundere. Tag turen ned ad the Gibbston Valley wine trail og smag nogle af de bedste Pinot Noir vine. Eller stig ombord på den over 100 år gamle dampfærge, TSS Earnslaw, og sejl en tur til Walter Peak High Country Farm med sine tusindvis af får. Herfra kan I tage videre på cykel eller hesteryg gennem højlandet og afslutningsvist nyde en middag på Colonel´s Homestead med den skønneste udsigt ned over Lake Wakatipu. Udforsk byens cafeer langs søbredden og spis frokost på Michelin-stjernekokken Josh Emetts restaurant ”Rata”. Læg også vejen forbi den historiske naboby Arrowtown eller hop på en firhjulstrukket tur til Macetown. Uden at glemme ziplining i trætoppene, Shotover Jet boat tour, et bungy jump eller bare en hyggestund med svævebane til Skyline Queenstown og en tur ned ad ”the luge”. I får en god oplevelse i Queenstown, det er helt sikkert, og skulle I stå her på en julidag, så er I næppe i tvivl om, at området også er alpint skiløb i verdensklasse.

  Dart River Wilderness Safaritur har mange af disse facetter i sig. Og således en godt valgt inkluderet tur i Mount Aspiring National Park med jetboatsejlads, en lille times vandring og afslutningsvist 4WD kørsel gennem den smukke natur.  

 • Dag 27: Queenstown to Franz Josef via Wanaka (344 km/5 timer)

  Dagens etape bringer jer over Crown Range med den højest beliggende asfalterede vej i New Zealand til den Alpine by Wanaka; indgangen til Mt. Aspiring National Park, hvor I ved Makarora har lejlighed til en vandretur på Blue Pools Track. Herfra går turen helt ud til kystlinien, det Tasmanske Hav og nogle af turens flottest anlagte veje. Hvor I stifter bekendtskab med Westland National Park, Southern Alps og Fox Glacier og Franz Josef. Det siger sig selv, at naturen her også er ubeskrivelig.

 • Dag 28: Oplev Franz Josef Glacier

  Franz Josef er en lille men livlig by i hjertet af West Coast regionen. Mest kendt for sin 12 kilometer lange gletsjer. Omgivet af frodige regnskovsklædte bjerge overgiver man sig straks til byen og dens beliggenhed. Den emmer af aktivitet. I perioder ganske så hektisk med stor aktivitet omkring heliporten, hvor helikoptere bringer rejsende op over og ned på gletsjerryggene. Dette er en så enestående oplevelse og derfor en oplevelse, vi har valgt at inkludere. Krydret med to timers fantastisk vandring oppe i det mest fantastiske gletsjerlandskab. Efter en ”kold dag på isen” er der intet, der kan gøre dagen mere komplet end en tur i den omgivende regnskovs varme kilder, Glaciers Hot Pool. Selvsagt en særdeles kontrastfuld oplevelse.

 • Dag 29: Franz Josef til Greymouth og med tog til Christchurch (170 km/2½ time + 4½ times togrejse)

  Turen går nordpå langs vestkysten og gennem den historiske guldmineregion Hokitika. I dag mest kendt for sin grønstenede jade. I lægger nok også vejen forbi Hokitika Gorge, der med sit turkisblå vand fremstår som en sand oase i de ellers barske kystomgivelser. Og så går det ellers videre op til Greymouth, hvor udlejningsbilen returneres. I Greymouth stiger I ombord på Tranz Alpine Scenic Train og tager turen over Arthurs Pass til Christchurch på en af verdens flotteste og mest imponerende jernbanestrækninger. Fremme i Christchurch bliver I hentet på stationen og kørt til jeres hotel.

 • Dag 30: Hjemrejse eller vidererejse fra Christchurch

  Er tiden til det, bruges denne inde i smukke Christchurch, inden I på aftalt tidspunkt bliver afhentet på jeres hotel og kørt ud til Christchurch Airport.

Udfyld felterne


 • Ingen kompromisser
 • Morgenmad hver morgen
 • Billeje med alle forsikringer & færge fra nord til syd
 • Hoteludvalg med omtanke
 • Overnatningssejllads på Milford Sound
 • Stort udflugtsprogram inkluderet