AUTOCAMPER USA

Udforsk USA på egen hånd

Cruise America Logo

Ferie i USA med med Cruise America

Roadbear og motorhomes i USA

Ferie i USA med Roadbear

Motorhome i USA

Ferie i USA med El Monte

På tur i autocamper i USA

Alt er stort i USA, også oplevelserne. Autocampere i USA er heller ikke nogen undtagelse. Naturen er mægtig og indbydende, vejene af høj kvalitet, og overalt finder man et stort udvalg af campingpladser og såkaldte RV-parks. At tage på tur i autocamper i USA er intet mindre end fantastisk samtidig med at det er praktisk. Amerikanerne har virkelig forstået at gøre oplevelsen både bekvem og mulig.

Autocamper USA – nogle kalder dem mobilhome, camper, eller motorhome. De er lette at køre, med servostyring, cruise control og automatgear. Uanset hvilken størrelse man lejer, kan man benytte sit danske førerbevis. Desuden får man en grundig instruktion, når bilen overtages.

Autocamper i USA – der mangler ikke noget

Faciliteterne i en autocamper i USA er helt i top. Alle vogne har TV, toilet, brusebad, et veludstyret køkken og komfortable senge. Man vil opleve den totale frihed på en kør selv ferie i USA, kan droppe restauranten og nyde frokosten med præcis den udsigt, man måtte ønske. Tillad os at anbefale dig første parket ud til Stillehavet eller panoramapladsen foran Monument Valley.

Autocamper USA – Få en skræddersyet rejse

Se udbuddet igennem, og lad os råde jer til at finde lige netop den vogn, der passer til jeres rejse. I samarbejde med Roadbear, Cruise America, Apollo og El Monte, kan vi tilbyde en autocamper i flere størrelser, flere prisklasser og stort set overalt i USA.

Måske I overvejer at opleve storbyer som Washington D.C., Dallas, LA eller andre – find inspiration her.

Find inspiration til den fulde roadtrip oplevelse, blandt andet: